Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patussskaaa*

O nie.!

Polecane posty

Gość Patussskaaa*

Mam kolczyka w pępku od 10 lutego. Napoczątku było spox dopóki nie zaczął sie psuć:( Mam do was pytanie.! To tak: -Wogóle mnie nie boli kolczyk normalnie go wyjmuje ale mi skóra schodzi przy samym pępku...Co robić.?

Gość bdsugfbudscuhjdsua
Gnijesz

Gość jaktotak*
Ale co Cię boli i co się zaczęło psuć - kolczyk czy pępek :O ?? Bo z Twojego opisu wynika że kolczyk :O :O

Gość ikjuyhtgrf
normalna sprawa, przebiłaś pępek, i dlatego skóra, tak reaguje, po pewnym czasie będzisz na miała blizne,w mioejscu gdzie przekułaś pępek, ale przejdzie. dezynfekuj kolczyk, i pępek, aby nie było żadnych komplikacji, a wszystko bedzie wporzadku.

Gość patussskaaa
To znaczy normalnie przy dziurce mi skóra schodzi:P

wiesz ja nosilam za ciezkiego srebrnego kolczyka skora mi sie oberwala;/ nosisz leczniczego/???idz do kosmetyczki i po klopocie:)

Gość ktoria33
co niektózy z nas maja tzw wade genetyczna gdzie zabliznianie sie ran i skaleczen odbywa sie przez zluszczanie sie skory pozornie sie goi ale tak naprawde to goi sie kolejna warstwa pod nia dalej jest ranka i tak w kółko znam przypadki ze po takim gojeniu nie ma juz dziurki lekiem jest poprostu wkłuc sie w głebszą warstwe skóry zeby mnie ktos zle nie zrozumiał ale wiemy z biologi ze skóra ma kilka warstw i nie kaze nikomu wbijac sie w wnetrznosci hihiihihi przy głebszym wkłuciu złuszczy sie skóra do pewnego momentu oczywiscie nie twierdze ze to dotyczy równiez ciebie dezynfekcja dezynfekcja i jeszcze raz dezynfekcja