Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
p://allegro.pl/sweterek-na-1-5-rocznej-dziewczynki-i3376478307.html

http: //allegro.pl/modna-paka-moze-wlasnie-dla-ciebie-rozm-40-42-i3378345384.html dla mamy 40-42 Dla córeczki buty rozm. 28 prawie nowe zestaw 3 pary sandałki,balerinki i adidaski Przeglądarka mi szwankuje trzeba usunąć spację w linku zapraszam

Oddam za cenę wysyłki kaftaniki i śpiochy w rozmiarze 56 i 62. Kolor biały, niektóre sztuki są trochę przyżółknięte po 3 letnim leżeniu na strychu. Ubranka są dobre gatunkowo. Nosił je mój synek, potem córka i teraz szkoda mi tego wyrzucać. Może ktoś potrzebuje? Jeśli ktoś się zdecyduje na same kaftaniki / śpiochy, to koszty wysyłki to 7 zł. Jeśli wszystko razem, to 9 zł. Zdjęcia i więcej informacji na maila

Może napiszę jeszcze raz, bo na końcu poprzedniej strony pewnie mało kto przeczyta: Oddam za cenę wysyłki kaftaniki i śpiochy w rozmiarze 56 i 62. Kolor biały, niektóre sztuki są trochę przyżółknięte po 3 letnim leżeniu na strychu. Ubranka są dobre gatunkowo. Nosił je mój synek, potem córka i teraz szkoda mi tego wyrzucać. Może ktoś potrzebuje? Jeśli ktoś się zdecyduje na same kaftaniki / śpiochy, to koszty wysyłki to 7 zł. Jeśli wszystko razem, to 9 zł. Zdjęcia i więcej informacji na viviana.1981@o2.pl