Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

pigulka gwaltu

Polecane posty

wiem, to trudny i okropny temat ale.... co sadzicie o takich przypadkach ? czy naprawde moze to spotkac kazda kobiete, czy mozna tego uniknac jednoczesnie normalnie wychodzac i bawiac sie ? potepiacie takie dziewczyny czy moze im bardzo wspolczujecie, co zrobilybyscie gdyby was to spotkalo albo kogos wam bliskiego ?

Gość nie nie
potepiamy. Same sie nadstawiamy zeby nam to do drinka wrzucili.Moze troche pomysl co?? :o

Współczuję tym dziewczynom. Nie ma dla takiego zachowania ze strony faceta żadnego usprawiedliwienia, a już na pewno nie jest usprawiedliwieniem kusy strój. Wiele dziewczyn na imprezach wygląda jak rasowe dziwki, ale raczej nie chcą być wykorzystane w ten sposób. Moim zdaniem wiele zależy od dziewczyny. Jeżeli ma choć troche oleju w głowie i jest uwazna, nicsię jej nie stanie. Ja zawsze uważam na to, co piję, nigdy nie zostawiam niedopitych drinków, czy piwa. W ogóle to z daleka trzymam się od kolesi \"poznanych\" w dyskotekach.

Gość facetom laski tego nie dodają
????????? :O :D

pytam bo znam dziewczyne ktora poszla do pubu a zodrymi znajomymi ktorych dlugo znala. i oni byli w zmowie z barmanem ktory dodal to i owo do jej napoju wiec nie wiem czy w 100 % mozna tego uniknac

Gość GBH
ofiara gwałtu nie powinna czuć się i być przez innych uważana za winną, być potępiana. Zwłaszcza gdy zostało to ułatwione przez pigułkę!! Nie powinna być potępiana nawet gdy nie zachowała środków ostrożności, tak jak nie jest winna ofiara napadu, kradzieży, wypadku samochodowego z winy kogoś innego. Trzeba bardzo pilnować napojów, nie przyjmować ich od nieznajomych, albo słabo znanych facetów. Zwracać uwagę na to jak zachowują się osoby znajome i raczej trzymać się w grupie znajomych...

Gość qwertygirl
To jest straszne. Wystarczy, ze na chwile sie odwrocisz i ktos ci wrzuci to swinstwo. Zrobic to moze nawet barman.

Gość przeciez
nie pisz tu głupot. Przeciez barmanowi za coś takiego to grozi kryminał.

Gość dlatego myjcie się dziewczyny
bo ........... !!!!!! :D :D :D

a ja wam powiem,że to nie zawsze tak,że dostajesz to od obcych ludzi jak zostawisz szklankę i pójdziesz tańczyć. Ja kilka miesięcy temu miałam bardzo nieprzyjemny kontakt z GHB. Bylam na imprezie integracyjnej z ludźmi z mojej pracy. I co? Niby sami znajomi, niby przyjaciele,ale jak wyszłam dosłownie na chwilę do toalety to jakiś cham dosypał mi czegos do drinka. mój organizm zarewagował na to bardzo źle,straciłam przytomność i upadłam głową o krawężnik,skończyło się pobytem w szpitalu i wstrząśnieniem mózgu. a skutki tego wypadku odczuwałam jeszcze długo potem (zawroty głowy,problemy z koncentracją itp) dlatego ostrzegam dziewczyny:uwaźajcie gdzie i komu zostawiacie pod opieką swoje napoje

Gość qwertygirl
Gdyby czlowiek mial przynjamniej 100% gwarancji, ze barman niczego nie dosypie, to moglby zawsze sam zamawiac sobie napoje i byc prawie pewnym, ze nic tam nie ma. Teraz jak napisales, ze faktycznie barman czegos dosypal, to chyba juz niczego nie bede nigdy pila w takich miejscach...

Gość GBH
jeśli wiesz coś o tym zgłoś to na policję- podawanie narkotyków będzie napewno wnikliwie rozpatrzone, nawet jak nie będziesz miał dowodów to może zaczną obserwację tego klubu, albo będą mieli informacje od innych ofiar gwałcicieli

po fecie, jest chyba podobnie jak po pigulce gawaltu.. tylko, ze chyba troche bardziej jest sie w stanie myslec.

Gość GBH
jeśli feta to amfetamina to jest zdecydowanie inaczej. Amfetamina działa jak tysiąc kaw, GBH czyli pigułka gwałtu działa jak tysiąc drinków... to nie to samo:-/

nie wiem bo nikt mi nigdy pigułki gwałtu nie dal. a amfetaminy próbowałam raz w życiu, z własnego wyboru. i czułam straszna ochote na seks.

zeby nie było, nie załuje ze nikt mi jej nigdy nie dał.. :) bo tak troche źle to napisałam...

Gość GBH
po pigułce gwałtu jesteś bardzo nawalona, wyglądasz na pijaną, z reguły nie pamiętasz tego co się dzieje, nie jesteś w stanie bronić się ani fizycznie ani psychicznie. Nie jest tak że masz ochotę na seks, tylko nie jesteś w stanie bronić się przed gwałcicielem(stąd nazwa) po paru godzinach rozkłada się w organizmie bez śladów, nie sposób jej wykryć.

Gość qwertygirl
Slyszalam, ze sa jakies podstawki po szklanki, ktore zmieniaja kolor, jak w napoju jest rozuszczona tabletka gwaltu. Wiecie, gdzie mozna cos takiego kupic?

w sumie to myslalam ze dziala to na troche innej zasadzie, czyli ze powoduje straszna ochote.. i wtedy kolesiowi jest łatwiej. lepiej nie chodzic do dyskotek samemu lub tylko z kolezanka. jakis zaufany pan zawsze mile widziany.

Gość GBH
jeśli tak to życzę z całego serca wyroku skazującego za gwałt!! Pod cela grypsera wymierza sprawiedliwą karę gwałcicielom w sposób bezwzględny i nieuchronny. Poczujesz się jak ofiara, tylko bez znieczulenia pigułką... Będzie bolało!!

Gość GBH
to powyżej było do postu Fanzlalki

jacek jacek --- nie no co Ty.. napisalam juz ze nie chodze na dyskoteki sama, tylko ze swoim chłopakiem tak juz mam i nie tylko ze wzgledów na moje bezpieczenstwo, ale taze dlatego, ze nie chce chodzic w takie miejsca bez niego. mialam ochote na seks z nim.. i tylko z nim... zadna zdrada nie wchodziw gre... nawet po kresce....

z tymi zaufanymi panami to różnie bywa.a i radzę uważac też na barmanów,bo wielu z nich dorzuca co nieco do drinków z własnej inicjatywy,albo na prośbę klientów

Mojej koleżance zdażyło się to w sylwestra. Była ze swoimi znajomymi i z dwoma nieznajomymi chlopakami. Urwal jej sie film na kilka dobrych godzin. Nie pamieta nic, co robila, co mowila i co sie z nia dzialo. Dobrze ze jej chlopak byl przy niej. Z opowiadan wie ze miala wielka ochote na sex... Po sylwestrze podczas sprzatania znalezli pod tapczanem jakas fiolke.. Uwazajcie dziewczyny

siostradamiana --- ja bym w życiu nie poszła na dyskoteke bez kogos zaufanego.. tzn. chlopaka.. a jesli bym go nie maila to nie wiem moze zabralabym ze soba straszego brata, po prostu kogos komu ufam i wiem, ze nie zostawi mnie gdzies samej i w razie czego bedzi emogł mnie obronic.

powtarzam jeszcze raz,że tam gdzie byłam byli sami \"zaufani \"ludzie :( cieszę się tylko,że moja przyjaciółka była tam ze mną i kiedy zobaczyła,że coś ze mną nie tak wyprowadziła mnie na zewnątrz nie pozwalając komuś kto mi to świństwo podał ,zrealizować swojego celu

Gość uciała bym
fiuta kazdemu facetówi który chciałby cos takiego zrobic!!!!!!! i dlATEGO NIE nawidze facetów bo tylko jedno im w głowie...jak mozna tak traktowac kobiety????? kastrowac kazdego chlopa i tyle!!!!!!!

siostradamiana --- jesli w takiej grupie osob znajduje sie ktos kto robi takie swinstwo to wybacz ale to nie sa zaufane osoby... zreszta chyba nie mozna ufac wszystkim, tak zanasz wszystkich dobrze z pracy, ze masz do nich zaufanie??