Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma cyce jak głowa..

DZIEWCZYNY KTÓRA Z WAS MOZE POSZCZYCIC SIE DLUGIMI I PRZESLICZNYMI WŁOSAMI??

Polecane posty

Gość ma cyce jak głowa..

Gość ma cyce jak głowa..
jesli ktoras ma takie sliczne ,lsniace długie i fajne włosy to niech sie zgłosi i powie co robi ze takie ma?:)jakich kosmetykow uzywa?:)

Nie chwalac sie ja mam takie wloski :). Od zawsze mam dlugie (tylko raz scielam do brody w wieku 8 lat i od tamtego czasu zapuszczalam do teraz, a mam 24) Wlosy mam dlugie, geste, siegaja blisko pasa, sa proste z lekkimi zabkami z przodu. Kolor naturalny, ciemny blond, nigdy w zyciu nie uzywalam farby ani szampomow koloryzujacych.Moze to sekret ich ladnego wygladu, bo wiele osob pyta sie co robie ze mam takie ladne wlosy. Dodam ze nie jestem szara myszka, bo moga tu zaraz pasc takie komewntarze tylk dlatego ze nigdy ich nie farbowalam! Zwyczajnie wiem ze jak raz zaczne to juz koniec bo odrosty mi zyc nie dadza! Wiec nie eksperymentuje. Jesli chodzi o szampony to uzywalam roznych, pantene, timotei, fructis itp. Jakis czas uzwamal Loreal Professionel (rozowy do prostowania lub srebrny odzywczy) i bylam bardzo zadowolona z efektu! Ostatnio uzywam TRESemme Profesionel niebieski nawilzajacy (szampon i odzywka) BOMBA!

Gość milennaa
Piękne i gęste włosy dostaje się w genach. Potem najwyżej można starać się ich nie zniszcyć farbowaniem, prostownicą itd.

Gość Olci
ja do 25 lat nie farbowalam wcale, potem przez 2 lata farbowalam 2-3 razy w roku, a potem nie farbowalam wcale przez rok. Juz mi odrosly na kilkanascie cm i zamierzam dac im spokoj na razie.

ja mam długie, farbowane co miesciąc;)))))oczywiście odrosty, a mimo to są super-każdy mi zazdrosci;)))))))))))))))))hehehe miom mankamentem jest to , że są kręcone-jezuuu co ja się namęczę-oczywiście je prostuję;)))))))))))))))))))))ale nie codzienie, tylko maks dwa razy w tygdoniu. a używam tak: szampon regenrujacy, potem maseczka regeneruąca do włosów suchych i zniszczonych (trik: zawsze jest napisane zeby spłukać, ja nigdy nie spłukjuę-przeczytałam kiedys ze tak robia gwiazdy i działa..........), następnie odżywka w spray gliss kurr odnowa i regeneracja-wszsytko, rzadko susze włosy suszarką, nie uzywam żadnych kosmetyków do stylizacji-tylko lakier od wielkiego dzownu, moje włosy sa bardzo podatne na układanie, więc nie muszę

Gość trarara
a czy nie masz przeciazonych włosów? Taka maske zostawic na włosach bez spłukiwania....moim zdaniem zostanie smalec i matowe włosy...

Mam włosy do pasa od zawsze mocne, lśniące i grube. Nigdy nie suszę ich suszarką,staram się nie używać żadnych pierdół do stylizacji, jedynie od czasu do czasu nieco pianki na grzywkę żeby się trzymała na swoim miejscu;) Od czasu do czasu używam odżywek, generalnie jednak w moim przypadku ładne włosy są dziedziczne. Wszyscy w mojej rodzinie zarówno od strony matki jak i ojca mogą pochwalić się pięknymi, zdrowymi i gęstymi czuprynami. :)

Gość Olci
Magdalena24 czy Ty jestes crazy?! To nie jest trik, to jest glupotka! Odzywki do splukiwania koniecznie trzeba splukac, a gwiazdy... no coz gwiazdy to nie maja swoich wlosow, tylko treski doczepiane! I kazdy o tym wie. Nie jest rudno miec blyszczace piekne kudly gdy sie jest gwaiazda i codziennie tlum styliistow doczepia ci dodatkowe wlosy, i uzywa najdrozszych kosmetykow zeby to wszystko zgrac. I uwierz mi, takie glupoty w gazecie, ze nie zmywac odzywki przeznaczonej do zmywania... To moze sprobuj isc pod prysznic, namydlic cialo i tez wyjsc bez splukiwania... Efekt podobny.