Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szatyneczkaaa

jakie polecacie spacerówki

Polecane posty

Gość mi chyba
tak wizualnie to podobają się graco i baby dreams, na peg mnie nie stać

Gość ja mammmm
spacerowke graco nie pamietam dokladnie jaki to rodzaj ale ma puleczke przy raczce dla 'mamy' i druga dla dziecka i ja dlamnie to ten wozek ma zamale oparcie moj synek ma dwa latka i wozek jest zamaly no fakt ze syn jest duzy bo ciuchy nosi na 3-4 lata no i budka nie ma zabezpieczenia przed zlozeniem wiec kiedy sa wiatry my mieszkamy w anglii wiec tu kiedy jest plucha +wiatr budka sie sklada no i jest duzy po zlozeniu oraz ciezki mam go prawie dwa lata na poczatku oczywiscie byl wspanialy teraz oprucz duzego kosza nie ma nic swietnego kupilam nowy wozek trafic conecco mam nadzieje ze bedzie ok

Gość ja mammmmmmmm
wiesz kupilam na allegro na poczatku marca traffic coneco i mysle ze jest dobry zreszta moj synek potrzebuje wozek na dlugie trasy no i sklad sie jak parasolka a przetestujemy go dopiero w maju dzisiaj wlasnie mielismy leciec do polski ale plany sie pozmienialy i jeszcze musze ssie pomeczyc z graco a to juz naprawde ruina

Gość upupup

no cały czas tym samym :D bardzo dobrze się sprawdza :) cykne dzisiaj moze fotke to jutro wkleję

spoko sie mieści, mało tego, dopiero jakieś 2 tygodnie temu wyjęłam mu z tego wózka śpiworek, w którym jeździł całą zimę i wcale nie było mu ciasno. W wózku dość ważna jest szerokość, nigdy nie kupujcie wózka, który ma w siedzeniu mniej niż 35 cm! To niezbędne minimum! A w weekendy śpi w nim w dzień i też nie narzeka :D

Ja mam dopiero od tygodnia coneco traffic. Jest lekki i fajnie mi się go prowadzi. Moja córka narazie z niego nie wyskakuje ( z ostatniego próbowała) więc chyba się jej też podoba.

nie ma sprawy :) wózek jest wygodny do siedzenia, bo pupa jest pod kątem, trochę niżej. Moja kumpela ma baby dreams, i tam nie ma takiego spadku i mała czasem pod barierkę podjeżdża. Ja jestem zadowolona, jest mały lekki co ma znaczenie, bo jak widzicie trzymam go w domu. Co do wychodzenia to mały nie potrafi z niego wyjść, ale może z niego taka pierdoła jest :D, bo córka potrafiła z każdego wózka wyjść nawet jak była przypięta. A jak już w wózku jeździła to tylko na stojąco :D:D:D

ja zapłaciłam 230, ale to chyba jest prostszy model niż traffic, budkę ma z cieniutkiego materiału, a traffic ma solidniejszą.

Gość nasza fira nasza firma
up