Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexxi ON

Jak nakłonić dziewczyne....

Polecane posty

Wybieram sie z dziewczyną jutro do wesołego miasteczka poxniej jaks kolace ... i na imprezke do dobrego klubu jak w tym czasie nakłonić ja na długi sex po poworocie do domu ?

Po tylu wrażeniach jednego wieczoru marzyłabym już tylko o łóżku... Poduszeczce, kołderce i nyny :)

Udowodnij jej, że to nie są tylko obietnice i noc będzie naprawdę upojna dla Ciebie i dla niej... Może spróbuj romantycznie? Kolacja, świece, kwiaty, wspólna kąpiel etc.

Sexxi ON -- wszystko w Twoich rękach, jak dobrze zaczniesz to bedzie trwać tak dlugo, jak tylko bedziesz chcial, a jak wszystko spaprzesz na poczatku to seksu nie bedzie, albo bedzie.. ale mało satysfakcjonujacy.. :O

jalubie długo... hm... romantycznie ... a jak a jaka mam ja do tego przygotować psychicznie ... mówić czułe słówka itp. ?

Gość ddddaaa
Może zrezygnować z tego wesołego miasteczka i imprezki, bo dziewczyna nabawi się ocisków i padnie ze zmęczenia, zamiast się romantycznie kochać.

Tak, ale nie za słodko i nie za banalnie. Powiedz jej, że ślicznie pachnie. Zapytaj się jaki to zapach, okaż jej zainteresowanie. Niech uwierzy, że jest Twoją księżniczką :)

zacznij ja calowac od samego wejscia do domu.. tylko tak czule i powoli za uchem i po szyji.. schodzac coraz nizej... delikatnie zacznij dotykac najczulszych miejsc kobiety.. moze skierujcie sie w strone łazienki.. jakis szybki prysznic.. albo odrazu do łóżka, pamietaj liczy sie tylko ona i jej potrzeby... wtedy myesle ze odwdzieczy Ci sie tym co chcialbys dostac.

no fajnie ... tylko napierw wesołe miasteczko ... wczesniej zakupy ... poźniej kolacja i impreza :) ... co zrobic na imprezie aby jak przyjedizmy do domu wskoczyłą na mnie :)

przede wszystkim nie pij za duzo, dziewczyny nie lubia seksu z wstawionym kolesiem... i jak sie opijesz to pomysli ze chcesz sie z nia bzykac dlatego ze popiłes...;)

tańcz z nią dużo, jeśli umiesz fajnie tańczyć. W sumie to najlepiej by było jakbyś Ty był całkowicie trzeźwy, a ona lekko wstawiona ;) Ale leciutko, taka wesoła :)

Gość vds
Co za idiotyzm i trywializm! Aaa, człowieku!

najlepiej jakbys nie pił w ogóle, albo tak tylko symbolicznie... powaznie dziewczyny tak to odbieraja ze jak chlopak sobie popije to mu sie chce i wtedy musi... a nie kazda jest taka ze sie na to zgadza.. moze zaproponuj jej jakiegos drinka to pomaga dziewczyna zdobyc wieksza ochote... ale tez nie za duzo.. zebys nie musiał jej targac do domu.. :D

Kwiaty! Kwiaty! I jeszcze raz kwiaty! Duży bukiet tulipanów :D Albo słoneczników :D

Gość wiedzma_wroc
bo w tym właśnie jest ambaras :)

Gość wiedzma_wroc
to wasz pierwszy raz?

ja mysle, ze jesli ktos nie ma ochoty to da sie zrobic cos zeby ja miał.. oczywiscie jesli ta druga osoba powie \"nie\" to lepiej wtedy nie nalegac. wtedy lepiej sie do siebie tylko przytulic.. :)

nie jest to pierwszy raz :) jestesmy razem prawie 3 lata poprostu chciałem aby było tak nie standardowo :) i szukam ... pomocy ;) i pomysłów