Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojd sie kurcze

dzis odstawiam pigulki na co musze sie przygotowac?

Polecane posty

Gość bojd sie kurcze

dzis powinnam wziasc pierwsza pigulke z nowego opakowania novynette ale robie przerwe, z czym mam sie liczyc? kurde tak sie boje ze mnie wypryszczy itp :(:( kiedy powinno pojawic sie krwawienie z odstawienia?

Ja sobie narobiłam bałaganu podczas ostatniego listka pigułek: brałam później, kilku tabletek nie wzięłam, miałam 2 razy krwawienie z tych luk w braniu. Okres po normalnym odstawieniu powinien być 21 stycznia (ale był wcześniej, przez moje namieszaniem :O ), kolejny pojawił się 18 lutego, niebolesny, krótszy, jakby go wcale nie było. Teraz czekam na następny albo na ciążę ;) Brałam Marvelon, nie wypryszczyło mnie ani nic w tym guście. Więc spokojnie, bez paniki.

tez niegdys odstawiałam novynette. nie rozumiem czemu miałoby Cię wypryszczyć? nie są to tabletki o działaniu androgennym wiec ich odstawienie nie powinno w zadnym razie czegos takiego powodować. ja po odstawieniu nie mialam zadnych komplikacji. okres przybyl o tydzien za pozno, nie wypryszczylo mnie i nie urosły mi wąsy:)

Gość Ann_MIho
u mnie zadnych zmian tak jak bylo poprzednio troszke cera mi sie pogorszyla tzn wrocila do stanu sprzed tabletek hmm okres piojawil sie dokladnie 30 dni po moze byl troche obfitszy nic wiecej nie martw sie :) ps. okres z odstawienia bedzie tak jak zwykle :)

Gość HHHHHHHHHHHHHHH
okres z odstawienia bedzie jak zwykle, ale kolejny (ten naturalny)moze sie sporo spoznic,cera moze sie troszke pogorszyc przez zmiany hormonalne,ja mam bol piersi,slyszalam ze niektore dziewczyny maja bole glowy ..takze kazdy reaguje inaczej,byc moze wcale tego nie odczujesz ,choc prawie wszyscy maja potem problem z powrotem regularnego miesiaczkowania.