Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem ojć

olej z nasiona wiesilka w kabsulka

Polecane posty

wczesniej gdzie sprezeczytalam ze olej z wiesiolka dobrze dziala na skore z tradzikiem i nawilza prawda?? hmm tylko chyba kupilam inne kapsulki hmmm nie iwem czy mam je przebic i posmarowac na skore?? na opakowaniu pisze z epolykac przed posilkiem, ale nie pisz ena co... moze mi ktos cos pomoc???

no ogólnie pomaga w nawilżeniu skóry od wewnątrz, całościowo poprawia jej stan. Możesz łykać te kapsułki co masz, a możesz je przebić i smarować nimi buzię. (spójrz na skład, żeby upewnić się, czy to faktycznie czysty olej z wiesiołka tylko, przed posmarowaniem buzi).

zawartosc: -weglowodany 9,8gr -bialka 20,2 -tluszcz calkowity w tym: kwas tluszczowy nasycony 5,4 kwas tluszczowy jednonienasycony 5,8 kwas tluszczowe wielonienasycone58,8 w tym: kwas GLA 6,3 wiec cio mam zrobic?? bo czytalam o kosmetyku w kapsulkach ale chyba nie kupilam to cxo trzeba a moze???? plisss help

Ojć i nei wiem co zorbic :| pomozcie ....

skład w sensie skład kapsułki a nie samego oleju z wiesiołka :) jakiej firmy to masz? możelinka zapodaj to ci powiem czy się nadaje.

Gal

spoko możesz położyć na twarz - miałam Gal jest dobry i też kupiłam przez pomyłkę kapsułki do łykania zamiast \"twist off\" do nakładania na twarz. Ciężko troche je przebić, ale dasz radę:)

Gość kasienka czarna xx
a czy dzialaenie tych do lukanie bedzi etakie same jak ttych kapsulek kosmetykow z wisiolka????

Trzebaby porównać skład - w kapsułkach tych do łykania jest czysty olej z wiesiołka...a co jest w \"twist off\" nie wiem niestety...