Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzab

Chyba sie zaczal poród

Polecane posty

Chyba sie zaczal poród mam bole brzucha tak jak przy miesiaczce. Jestem jeszcze w domu nie wiem co mam robic jechac do szpitala czy co nie wiem pomozcie

Gość jestes sama w domu

Poczekaj trochę i upewnij się czy bóle są w regularnych odstępach czasu i przybierają na sile gdy zmienisz pozycję.

Gość na ogol sa kurcze co jakis
czas, w miare regularne. Ale badz gotowa, powodzenia

spokojnie spokojnie.policz co ile masz skurcze.jak bedziesz miala czesciej niz co 5 min to jedz do szpitala.yakie bole to moga potrwac nawet 2 dni.wiec ogolnie spokoj.

Gość jestes sama w domu
pewnie juz pojechali....

prwokacja? :P jeśli nie ...to licz skurcze ...odstępy jak bądą co 10-15 min jedz do szpitala , no chyba .że masz daleko ....to wyruszaj 🖐️

Gość jeszcze nie
Ja mam bole brzucha tak jak przy miesiaczce juz prawie od 2 tygodni i jeszcze nie urodzilam

Gość na ogol sa kurcze co jakis
a to juz termin? Wszytko przygotuj sobie do wziecia.Nie musisz sie spieszyc bo tak hop hop nie urodzisz,a w domu milej

Termni wlasnie mam na dzisiaj ale dopiero od jakiejs godziny zaczal sie ten bol jak przy miesiaczce czyli moge jeszcze normalnie byc w domku?

Spokojnie możesz, jak nie masz objawów podanych przez dziewczyny powyżej. Ja córkę urodziłam 2 tyg po terminie i też przez długi czas miałam takie bóle i lekkie skurcze. A tak wogóle to trzymam kciuki, życzę szczęśliwego rozwiązania !🌻

Gość lorunia
mi kazali jechac jak beda co ok 5 min wiec troche poczekalam w domu, chyba ze odejda wody, to jechac zaraz

acha dziekuje wAM kobitki tak sie boje bo to pierwszy moj porod! ale boli nie mam jeszcze co 5-10 min wiec wole jeszcze spedzic czas w domku strasznie sie boje tego porodu bo nie rodze w polsce tylko w londynie :((( i nie wiem jak to bedzie

acha dziekuje wAM kobitki tak sie boje bo to pierwszy moj porod! ale boli nie mam jeszcze co 5-10 min wiec wole jeszcze spedzic czas w domku strasznie sie boje tego porodu bo nie rodze w polsce tylko w londynie :((( i nie wiem jak to bedzie

przepraszam za dygresje, ale tyle tu tych prowokacji ze juz czlowiek sam sie gubi czy ktos ma problem, czy tylko sie z nami bawi :O

Gość sabinkaaaaaaaaaaa
radze poczekac jeszcze w domu, w szpitalu tylko sie wynudzisz, ja pospieszylam sie za bardzo, p[ojechclam jak juz mocno bolalo mnie na okres i od kregoslupa, zanim urodzilam minely 22 godziny.... do dzis zaluje ze tak szybko :( moja kolezanka najpierw wziela kapiel, dopakowala torbe, wszystkich powiadomila itp pojechala na ostatnie 3 godziny i dzis wspomina to mile nie to co ja....