Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna z gustem

Grube dziewczyny sa odrazajace

Polecane posty

Gość mezczyzna z gustem

nie rozumiem jak mozna sie doprowadzic do taiego stanu ? to ewidentne zaniedbanie !! przeciez nie tyje sie kilka ( nascie, dziesiat ) kg w ciagu kilku dni wiec jak to mozna nazwac jak nie zaniedbaniem ?? pozniej takie smutne pusie nudza na forum.... nie rozumiem dlaczego pozniej dziwicie sie ze mezczyzni was nie chca ? rozumiem miec pelniejsze ksztalty, ale otylosc to juz na prawde zaniedbanie !! idzie lato dziewczyny zrobcie cos z tym nikt nie chce ogladac tluszczu na plazy P.S. nie jestem milosnikiem anorektyczek - tak dla jasnosci bo wiem ze zaraz siada na mnie te hipopotamice i beda wmawiac ze lubie kosci:classic_cool:

Gość zgadzam się z Tobą

Gość faceci jeszcze bardziej
Jak sobie wyobrażę ten wielki brzuchol, nalaną gębę, to niedobrze mi po prostu...:O Gruby facet --- fuj fuj fuj:O

Gość mezczyzna z gustem
ciesze sie ze jest ktos kto mnie popiera dziewczyny ja nie chce nikogo obrazac, chce aby hipopotamice z BMI powyzej 26 przejrzaly na oczy nic wiecej

Gość olikk zamiast
prowokacja, prawdziwy facet nie wie co to BMI :D

Gość ożesz qrde
no cóż faceci twojego pokroju tez są odrażający. Nie rozumiem jak można się doprowadzić do takiego stanu?! Czy ty specjalnie wyłączyłes myslenie czy to ci się trafiło samo z siebie/ A może po prostu urodziłes się bez mózgu tylko nikt ci tego nie powiedział żeby ci nie było przykro? Może to wyjasnia twoją obecność na babskim forum - jak się tak nie mysli to trudno zrozumieć że to miejsce nie dla ciebie. Rozumiem że można być mało inteligentym ale taki kretyznizm to juz przesada! Idzie lato zrób coś z tym! Poszukaj gdzies mózgu lub przynajmniej udawaj normalnego. W końcu nikt nie chce obcować z idiotami :O

Gość qwertygirl
A co nas to obchodzi???????

Gość prawdziwy facet wie wszystko
:classic_cool:

Gość irresistible00
Ooo, facet z malym fiutkiem sie odezwal.

Gość a jesli wie co to BMI
to nie jest rasowym facetem, wiec jego opinią kobieta sie przejmiowac nie powinna

Gość Pajacyk.pl
Facet dobrze prawi.

NO KOCHANY TO ZARAZ SUMOKI NA CIEBIE NASKOCZĄ HE HE ALE RACJA, PODPISUJĘ SIE POD TYM. jEDYNE WYTŁUMACZENIE DLA OTYŁOŚCI TO LECZENIE STERYDAMI, OBRZERANIE SIĘ JAK PROSIAK JUŻ NIE

Gość sz cz u p l a
A jakie jest wytumaczenie dla glupoty i ograniczenia umyslowego??

Gość jestem dziewczyna
i zgadzam isę z toba dlatego nie jem słodyczy choć nie mam nadwagi, ale na wiosnę chce wygladac super dla takich powierzchownych kolesi jak ty uwielbiam byc obiektem westchnien pustaków pozdrawiam

Gość ożesz qrde
Qrde ludzie dlaczego was tak bardzo obchodzi jak ktoś wygląda? Jeśli jest naprawdę gruby to jego sprawa. Wy też nie każdemu się podobacie więc lepiej nie pokazujcie się nigdzie bo ktoś się poczuje zniesmaczony...

Tak sądzę, że to wszystko jest przez nas facetów, że kobiety są zwyczajnie spasione i po zimie kobieta nie może się zmieścić w swoje ulubione dżinsy , ponieważ nie chcą nam odmawiać spotkań przy piwie i zasponsorowanej pizzy , nie odmówi zjeść kebab na kolację , to my faceci jesteśmy winni tego stanu , wszyscy jesteśmy winni i powinniśmy być srogo ukarani za te kolacyjki sponsorowane , idę ustawić się przed plutonem egzekucyjnym , kto ze mną ?

Gość a wy nie jesteście ograniczone
gdy patrzycie na wzrost?? dlaczego niby faceci nie mają patrzeć na wagę? przecież wy patrzycie na wzrost wiec my, faceci też musimy na coś patrzeć i też musimy dokonywać wstępnej selekcji i odrzucać bezwartościowe grubasy tak samo jak wy odrzucacie bezwartościowych (w waszych oczach) kurdupli

Gość kobitki najpierw popatrzcie
na siebie a dopiero pozniej zacznijcie krytykowac facetów

Gość bo same nie jesteście od nich
lepsze

Gość ożesz qrde
Qrwa co to za podział wogóle że my patrzymy na wzrost a wy na wagę? Popieprzyło was? Jak wam się ktos nie podoba to się z nim nie umawiajcie i po kłopocie. Co, marzywam się świat pełen jednakowych/idealnych ludzi? Wszystkie mamy byc szczupłe i piekne. A jak ktoś nie jest to ma się nie pokazywać? Moze zróbcie getta dla grubasów żebyście nie musieli ich oglądać. Pustaki...

Gość Znowu ten kurdupel
Stańczyk, ale ty jesteś obłudny... Mówisz, ze odchodzisz, a kłamiesz :/

Gość a my faceci nie mamy być
wysocy?? jakich preferujecie niskich czy wysokich?? dlaczego odmawiacie nam prawa do preferowania szczupłych skorosame preferujecie wysokich??

Gość Jak ma się do wyboru
Stańczyki i Jacusie, to lepiej zostać les.

Gość Pajacyk.pl
Dziewczyny wyrażają swoje preferencje to faceci swoje

Gość ożesz qrde
Ja preferuje inteligentnych. Reszte da się przeskoczyc.

Gość fajni faceci powinni wybierać
tylko szczupłe grubaski powinny żyć w samotności

Gość Pajacyk.pl
Im brzydsza tym większe wymagania. Nie jest to przypadkowe ponieważ brzydka bleeech chce być w blasku tego wspomnianego wyżej księcia z bajki.

Gość zgadzam się ..........