Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna z gustem

Grube dziewczyny sa odrazajace

Polecane posty

Gość adelajda758
ja osobiscie nie cierpie byc wysoka" a ja szczupły przy swojej kobiecie

Gość jagoda21..niecale
kapppia ......swiete slowa ...zgadzeam sie ze wszystkim znam z autopsji...najdluzej wytzymalam 3 miesiace...niewiele schudlam...choc malo jadlam i duzo cwiczylam..chyba za malo jadla i za duzo cwiczylam i przemeczylam organizm ktory sie bronil i staral tracic jak najmniej....sma na pewno nie schudne potrzebny tu diatetyk

Gość a dlaczego
i co to jest za wytłumaczenie, że "wyglada to idiotycznie" to jest idiotyczne tłumaczenie

Gość po prostu idiotycznie
grube dziewczyny nie pasują do szczupłych facetów tak samo jak niscy faceci do wysokich dziewczyn

Gość patrze i patrze
rudy- fałszywy gruby- zaniedbany obżartuch niski- cwaniak za wysoki- długaj chudy- szkapa w okularach- mądrala z piegami- ciamajda blondynka- głupia ..dalej tak postrzegajcie wszystkich, a napewno daleko zajedziemy wszyscy :O różne są preferencje- ja mam 164 m wzrostu i dla mnie idealny facet nie będzie miał więcej niż 170cm, bo przytulając się chciałabym widziec jego twarz, nie podobają mi się faceci z ciemnymi oczami, już nie wpomnę o takich w kolorze czekolady- strasznie mi się to nie podoba, odrzuca mie- czy zakładam topik "wszyscy faceci o ciemnych oczach kupciewse soczewki kolorowe, bo zakłócacie estetyczny odbiór świata przeze mnie"'?

Wasz system wartości co do wyboru partnera jest po prostu świetny! Co się dla was bardziej liczy w życiu?? to jak się prezentuje wasz partner czy to jak się wam z nim żyje na co dzień?? ja mam bardzo szczupłego faceta z baaaaaaaaaardzo bogatym wnętrzem i nie zamieniłabym go na nikogo innego. To działa również w drugą stronę (miałam okazję się o tym przekonać), pomimo tego że nie należę do osób szczupłych to on nie wyobraża sobie życia z kimś innym :) Najważniejsze jest wnętrze czlowieka a nie wygląd, bo otyły zawsze może schudnąć ale idiota nigdy nie zmądrzeje.

Gość a niski nigdy nie urośnie
:-(

Gość a podobno umarłeś
:O

adelajdo -nie twierdze ze nie, wrecz sie zgadzam :) kobieta 2x szersza niz facet to porazka-tzn dla mnie to dziwnie wyglada, ale chyba nie wszystkim przeszkadza bo znam taka pare co do roznicy wzrostu to jak fecte jest okol 3 cm nizszysch od dziewczyny to ujdzie (o ile ona nie zalozy szpilek) a moja kolezanka twierdzi ze ona by chciala tylko nizszego stanczyku a jako uzasadnienie podaje ze sama wiec jaka to katorga byc wysoka i ze za nic by tego nie zrobila swojemu dziecku wiec bedzie szukac tylko nizszych od siebie a dodam ze jest nizsza ode mnie wiec wcale nie tak wysoka -ja mam 176

Gość co oznacza ta mina
?? czyzbyś chciała mojej smierci? jesteś zawiedziona tym że nadal żyję?

Gość niestety jeszcze żyję
"a dodam ze jest nizsza ode mnie wiec wcale nie tak wysoka -ja mam 176" żyrafa :-D

Gość a dlaczego
dlaczego tylu ludzi jest samotnych?? bo wiekszośc z nich boi się że nie odpowiada standardom, które lansuja media na prawde uwierzyliście w te bajeczki w TV, że facet musi być wysoki a laska chuda?? macie wlasne mózgi myslcie nimi... kocha się mimo wszystko...

Gość lele kozoduj
"kocha się mimo wszystko..." powiedz to dziewczynom, ktore odrzucaja faceta tylko dlatego że jest niski

Gość a podobno umarłeś
Nie, ona wyraża niesmak z powodu nabijania się ze śmierci. Tylko tyle

Gość kapppia
olik17 - wybacz, ale sie z toba nie zgodze:) jesli znasz faceta z suuuper wnetrzem ale nie podoba ci sie jego wyglad - to znaczy ze jest on twoim przyjacielem.Ale jesli m\znasz faceta z suuuper wnetrzem i ktory w dodatku cie pociaga - to znaczy ze masz chlopaka.I to jest ta roznica.A ze akurat trafilas na goscia z suuuper wnetrzem i z wygladem ktory akceptujesz to sie ciesz:) jagoda21...niecale - tez wiem co mowie bo sama schudlam 15 kilo i trzymam juz wage ponad 3 latka:) pare dobrych rad dla ciebie: - jedz 5 posilkow dziennie - dieta okolo 1500 kcal przy cwiczeniach 3 - 4 razy w tygodniu - sniadanie okolo 500, II sniadanie okolo 200, obiad okolo 300 - 400, podwieczorek okolo 100 i reszta na kolacje - okolo 300 kcal. - tylko ciemne pieczywo - MUSISZ spozywac troszke tluszczy - inaczej, paradokslanie twoj organizm nie bedzie tluszczu efektywnie spalal. Ja jadlam na sniadanie kanapeczki z maslem - oczywiscie tego masla niewiele, mniej wiecej niepelna lyzeczka, do salatek oliwa z oliwek, lyzeczka od herbaty ma 45 kcal, wiec na teflonie na tej lyzeczce mozesz sobie usmazyc miesko na obiad lub miesko ugotowac a te lyzeczke ododac do salatki - na takiej diecie chudniesz okolo 1 - 1,5 kg tygodniowo - NAJWAZNIEJSZE - po 18 nic juz nie jesz.przez pierwszy tydzien ciezko potem sama bedziesz sie dziwic jak moglas chodzic z pelnym brzuchem spac - uzywaj slodzika ewentualnie miodu, ja na przyklad nie jestem w stanie wypic kawy lub hernbaty gorzkiej, wiec uzywam slodzika Pozdrawiam i zycze efektow:)

Gość adelajda2234
na prawde uwierzyliście w te bajeczki w TV, że facet musi być wysoki a laska chuda??" to że dziewczyny lecą na wzrost to nie wina mediów kobiety od dawna preferują TYLKO wysokich bodajże juz od czasów prymitywnych gdy jeszcze łaziły po drzewach

*sama jest wyskoka wiec wie jaka to katorga oczywiscie ze charakter jest wazny-z debilem bym nie wytrzymala i nie chodzi tu o to jaki kolor oczu kto woli , tylko o to ze sa pewne nieestetyczne rzeczy nie podobajace sie nikomu (mowie tu o otylkosci a nie o 3kg nadwagi) wiesz, ja np mam rozstepow troche i jestem swiadoma ze to ochydnie wyglada wiec staram sie to usunac laser co kosztuje mnie fortune-a cwiczenia w domu i deta z pewnoscia jest tansza, a grubaski ktora narzekaja (bo jak ktos jest zadowolony to prosze bardzo) ze nei moga schudnac, i ze inni je zle traktuja przez ich wyglad, a nie robia nic w tym kierunku i potem wszystko zwalaja na swoj wyglad albo raczej na nietolerancje ludzi mnie jakos odrzucaja.....

Gość kalskd
"jesli znasz faceta z suuuper wnetrzem ale nie podoba ci sie jego wyglad - to znaczy ze jest on twoim przyjacielem." ten facet musiałby być idiotą żeby zostawać przyjacielem kobiety nie ma przyjaźni damsko-męskiej

kapppia---> wyprzedziłaś mnie :) facet/kobieta musi mieć to coś w spojrzeniu, poruszaniu się, cokolwiek co sprawia że z przyjemnością i porządaniem patrzymy na tą drugą osobę. Ale to nie zawsze oznacza tą prymitywną atrakcyjność regulowaną jakimiś głupimi trendami

Gość adelajda futurystka
wyznaję jedną zasadę jeśli jakaś kobieta, która mi sie podoba proponuje mi przyjaźń wtedy kończę znajomość miłość albo nic żadnych stanów pośrednich

Gość adelajda giełtan
tylko idioci przyjaźnią się z kobietą, którą kochają licząc na to że kiedyś się w nich zakocha

Gość a dlaczego
mówię to właśnie tym dziewczynom.... ta głupota, że facet ma byc wyzszy bierze się z jakiś zabobonnych przekonań... dziewczyny które tak myslą, są niedojrzałe i nie wiedzą co to prawdziwa miłość "Boże on jest równy ze mna nie bede mogła nosić szpilek!" - no przeciez to jest żalosne no i dziewczyny!!!! co facet na to poradzi, że jest niski?? calkiem wam rozum odebrało??? fakt faktrem schudnąć mozna.. dodac sobie wzrostu NIE ale pozostawmy to jak kto wyglądam każdemu z osobna

Gość kapppia
kalskd - eee...czy to znaczy ze nie masz kolegow? przyjaciol rodzaju meskiego? no coz, wspolczuje. Ja mam na przyklad. I bardzo ich lubie. Ale mi sie nie podobaja, Mozliwe ze gdyby mi sie podobali to bylabym zaintereoswana. Tutaj wlasnie lezy ta roznica. Czy ktos z was jeszcze nie ma dobrych znajomych plci przeciwnej..? Dla mnie to dziwne, ale coz:) Spotykam sie z nimi na kawie, w wiekszym lub mniejszym gronie, jezdzimy razem na wyjazdy.I bynajmniej nie odczuwam specjalnego napiecia seksualnego wynikajacego z roznicy plci.

Gość adelajda czarowniczka
nie mam koleżanek własnie dlatego że wyznaja taką zasadę: albo jestem z kobietą którą kocham albo z żadną po co mi koleżanki?? do czego??

Gość a dlaczego
a ja sie zaprzyjaxnilam z facetem którego kochałam.... ale glupia byłam teraz to już wiem... nie ma przyjaźni damsko męskiej tak zgadzam się

Gość adelajda wkurzona
"dziewczyny które tak myslą, są niedojrzałe i nie wiedzą co to prawdziwa miłość" no to ładnie 99 % kobiet (bo tyle patrzy na wzrost) jest niedojrzałych i nie wie co to prawdziwa miłość "Boże on jest równy ze mna nie bede mogła nosić szpilek!" - no przeciez to jest żalosne" tak myśli 99 % kobiet 99 % żałosnych istot

Gość kapppia
olik17 - chodzi mi o to ze chodzi o caloksztalt, ze tak to ladnie ujme:D bardzo atrakcyjny facet moze byc dla nas zupelnie nieinteresujacy, bo nie ma tego czegos. Ale mimo wszystko uwazam ze milosc to caloksztalt - a skoro caloksztalt to i wyglad:) Jest jeszcze kwestia czy mowimy o 2-3 kg nadwagi powiedzmy czy o nadwadze 20 kilogramowej. Bo to mimo wszystko tez jest roznica. Jest tez kwestia gustu - ja na przyklad lubie szczuplych a moja kolezanka kocha misiowatych. Ja nie polecialabym na misiowatego nawet z najwspanialszym wnetrzem a ona na szczuplego, po prostu, uwazam ze ludzi jest tylu na swiecie ze kazdy znajdzie cos dla siebie ze tak sie wyraze:) dlatego uwazam ze wyglad jest tak samo wazny jak poczucie humoru, inteligencja itd itp bo to wlasnie tworzy calosc ktora pokochamy lub nie

Gość ludzie..................
jestescie beznadziejni az zal serce sciska, ze jest tyle osob dla ktorych najwazniejsza jest powierzchownosc. zajmijcie sie swoim zyciem, co wam do tego kto ile wazy, czy ma bmi 21 czy 29, co mnie obchodzi jakie kto ma uda a jaka talie? kazdy ma prawo zyc jak chce i nic wam do tego. zalamac sie mozna takimi pustakami