Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretto18...

Której z Was piersi zaczęły się rozwijać po 18stym roku życia???

Polecane posty

Gość amaretto18...

Pytam bo chciałabym wiedzieć czy mój mały biuścik ma jeszcze szanse urosnąć.... :(

Gość jestes bardzo mloda kobieta
poczekaj same się powieksza A swoja drogą powiem ci,z ę ja teraz mam rozmiar 80D i wcale nie jestem z tego zadowolona.... jednak małe jest piekne jak mawia mój ojciec

Gość amaretto18...
tylko że mam już te 18 lat i martwi mnie to że już takie pozostaną :( a Ty jak miałaś 18 lat to już miałaś taki duży biust?

Gość amaretto18...
jejku też bym tak chciała, czułabym się o wiele lepiej i byłabym bardziej pewna siebie...no i mogłabym przebierać w stanikach...

Gość mi urosly po 18
wlasnie przebierac to mozesz w stanikach jak twoje piersi sa mniejsze. Wtedy mozesz nosic jaki tylko stanik chcesz - w moim wypadku musze nosci staniki ktore maja grube ramiaczka zeby mi persi jakos trzymal i zeby wogole nie lataly mi na boki i plecy mnien ie bolaly:( nie przesazdam - duze cycki - duzy koszmar - lepiej miec mniejsze...

Gość gosiak00
Masz racje - lepiej miec mniejsze piersi(na pewno wygodniej) Jednak za male tez zle. No i nikomu nie dogodzisz:]

Gość gosiak00
Masz racje - lepiej miec mniejsze piersi(na pewno wygodniej) Jednak za male tez zle. No i nikomu nie dogodzisz:]

Gość thhth
a moze w tym wieku zwiazalas sie z jakims chlopakiem??bo slyszalam ze podczas zakochania jakies hormony sie tam wydzielaja...

Gość amaretto18...
a co to ma wspólnego?? jak się zakocha w tym wieku to wydzielają się hormony, które Twoim zdaniem co......???? Jejku jestem załamana.....:(:(:(

nie przejmuj sie.nawet jak nie urosna to po 20-tce kompleksy mijaja.Zwlaszcza po 30 juz w pelni sie akceptujesz:)

Gość koksik
no właśnie....jak to jest z tymi piersiami??

Gość ja wam powiem
na pewno to nie hormony powiekszaja nagle piersi:) ciotka moja mowila kiedys ze aby urosly mi piersi to mam sobie faceta znalezc a jak ten mnie podotyka to one urosna.:0 hm... ktos inny powiedzial tak jak wy ze to zakochanie pobudza hormon ktory powieksza piersi.Jeszcze wieksze hm...:D to tylko chodzace mity. Geny to geny - piersi sie nie powieksza od posiadania faceta... Ewentualnie jak sie troszke przytyje to cos tam sie moga powiekszyc:P

Gość Monika 19.latek z wawy
a ktora z was urosla po 18 roku zycia?

Gość halinkazmlynka
podobno Figurze urosly

Gość kiedys tam
mi urosły w ciąży :),chyba,bo od tego czasu mam o 2 numery większe,a nie karmie juz ponad 10 lat;)

Gość a ja mam inne pytanie
no wlasnie czy da sie urosnac po 18stym roku zycia?

A odk iedy to wiek ma byc wyznacznia zakonczenia okresu dorastania badz dojrzewania - to ze pelnoletni jestesmy w wieku 18 lat zadecydowali jacys LUDZIE. W Anglii jest to rok 21. Moze wiec rosniemy do 21?? Takie pytania nie maja sensu - kazdy konczy w odpowiednim dla siebie wieku(niektorzy rosna np przez cale zycie)

Gość upupupu
jak mozna rosnac przez cale zycie?

Sa przypadki, w ktorych ludzie rosna i rosna -a kiedy osiagaja ponad 2 metry wciz rosna. W koncu umieraja jako mlodzi ludzie - to wyjatki i jest to choroba,ale chcialam cos wam uwiadomic. Ah te pytania...:o

Gość upupupupu
to nie jest czasem progeria?

Gość AlinA.
Ja mam 22 lata i widzę, że cały czas rosną (ale baaaaaardzo powoli). W sumie się cieszę, bo są jeszcze małe i łudzę się, że skoro rosną, to będą rosły i rosły :P Rozwijają się od jakiegoś 13 roku życia, ale tak jak wspomniałam, proces ten jest bardzo powolny. Nie zależy mi na dużych piersiach, ale chciałabym po prostu wyglądać normalnie (tzn. jak kobieta, bo jest jeszcze z tym problem :O) Nie chcę się wyróżniać z powodu wyjątkowo małych piersi :(

Gość Maała
znam kobietę (wiek przed 50), której urosły po 20-stce. Jej córka (22 lata) ma mały biust i jeszcze czeka... to może zależeć od genów, np. kiedy Twojej matce urosły piersi, jak duze miała. (ja mam niestety mniejsze niż moja mama :( )

Gość uupuuuuuuuuu

Gość sdjofhuogjhdg
up

Gość teraz bez czarnego
ale mi rosly do 22 roku zycia. mialam 75C. po slubie i intensywnym masazu meza powiekszyly mi sie do 80D. nie powiem ze jestem zalamana ale wolalabym zeby juz takie zostaly zanim beda za duze i za ciezkie. niektorym powiekszaja sie w czasi ciazy i juz takie zostaja...