Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za szerokie biodra

czy ja mam szerokie biodra

Polecane posty

Gość za szerokie biodra

hej dziewczyny - z góry sorry jesli uraze kogos tym topikiem, ale musze sie poradzić. mam straszny kompleks swojego tyłka - wydaje mi sie ze jestem w biodrach za szeroka a tym samym optycznie mój tyłek wydaje sie wiekszy - tzn szerszy. wstyd mi nosic obcisłe spodnie, ale facet mi truje i mam dylemat. zmierzyłam sie w najszerszym miejscu w biodrach i wyszło 85 cm, mam wzrost 167 i ogólnie jestem szczupła, ale uwierzcie ze jak ubieram obcisłe spodnie to mój tyłek wydaje sie duzy! nie wiem czemu tak sie dzieje, wymair w biodrach wydaje sie w porządku...ale juz sama nie wiem jakie powinny byc proporcje.

Gość określ gdzie konkretnie
zmierzyłaś te biodra

Gość ja mam stówę w biodrach
talię 70, miseczki C i 175 cm wzrostu i czuję się z tym piękna i kobieca. kiedy facet mnie obejmuje to w talii jest takie specjalne miejsce na jego rękę :D A duży tyłek to według większości panów raczej atut. nie ma się czym przejmować :D

To chyba była prowokacja:o Za szerokie biodra hahahaha. Albo nie wiesz,że to jest trendy i sexy:P

Gość oszalalas dziewczyno
ja mam 92 w biodrach i sa chlopiece, zazdroszcze kobietom o kobiecych ksztaltach, zobacz na tancerki ktore robia taniec brzucha, ja to nie mam czym pokrecic mam nadzieje ze przytomnie siebie oceniasz i nie masz anoreksji

Gość 85 cm w biodrach
??? To wygląda na anoreksję! Ile ty byś chciała mieć?! 75cm?!