Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trsz

gg nastolatki do rozmow o seksie

Polecane posty

Gość trsz

szukam nastolatek od 16 lat do rozmow o seksie

Gość skocz na cztolika

Gość bnm
pedofile to sie dziecmi zajmuja... a nie kims kto ma 16 lat. ponizej 15 to pedofilia

Gość trsz
nie jestem kolesie po 30 itp. wiekiem jestem zblizony do tych dziewczyn ktore szukam

Gość jestem nastolatka
a ile ty masz lat? zgadzam sie, to pomimo wszystko pedofilia. takie nastolatki to sa jeszcze wielu rzeczy nieswiadome... dopiero sie ucza. chociaz... ze starszym facetem moze i by sie nauczyly ;)

Gość tu masz J E Ł O P I E czata
www.czat.katolik.pl/

Gość trsz
18 mam. a co do 16tek to czesto w obecnych czasach sporo wiedza;)zdarzyly sie nauczyc

Gość jestem nastolatka
ja mam 16 i niczego nie potrafie . jesli zdazyly sie nauczyc, to sa po prostu... kurewkami.

Gość ziomkaaaa
ej ale czemu zaraz kurewkami? ja mam 16 lat i psoro umiem ale wsio z jednym boyem... a ty zaraz od kurewek..taka cnotka? moze sie wstydzi ze nic nie potrafi..hęę

Gość jestem nastolatka
tu nie chodzi o to ze nic nie umiem... po prostu uwazam, ze to za mlody wiek... a co, uwazasz, ze jestes juz na to gotowa, czy to tylko kaprys, zachcianka, popisanie się...?

Gość jestem nastolatka
moze to zabrzmi staroswiecko, ale uwazam ze nastolatki nie powinny jeszcze myslec o seksie:P maja tyle rzeczy... ktorymi moga sie interesowac... nie mowie, ze seks w tym przeszkadza, ale to nie czas!!!! jest sie jeszcze za mlodym na wspolzycie...! imprezuje, pije, pale i ... ;) i duzo mysle o seksie , ale uwazam sie za niegotowa... jeszcze nie czas. wiesz, mam 3 kolezanki... kazda juz 'po' . jedna zrobila to, bo ja chlopak poprosil i glupio jej bylo odmowic, nie byla gotowa i teraz jej wstyd. druga zrobila to zeby miec to za soba i moc opowiadac innym. 3 zrobila to aby pokazac, ze moze sie komus podobac no i poniewaz miala mocna chcice. nie byla na to zupelnie gotowa, poniewaz ma zaburzenia psychiczne... do wyleczenia. moze i sa nastolatki, ktore sa na to JUZ GOTOWE... czy ty do nich nalezysz? nie wyobrazam sobie, by to bylo mozliwe.

Gość zamykamy ZAMYKAMY zamykamy
Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E Z A M Y K A M E

Gość jestem nastolatka
tak, 1 seks z kims, kogo pokocham... tylko ta opcja wydaje mi sie realna. ale mam pewne pytanie do Ciebie, nieeeeee :) czy ten 1 raz musi byc na prawde z osoba, ktora bedzie miloscia mega zycia? :/ a moze takowej nie znajde. czy nie moze byc to z kims, z kim polaczy mnie wielka namietnosc??????

Gość jestem nastolatka
dziekuje. chyba musze sie nad tym powaznie zastanowic... pomiedzy namietnoscia i miloscia. ale jeszcze dla mnie nie czas, chodz kusi ;) jakos... ciesze sie, ze tak mysle staroswiecko :O :)