Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalloss

Czy jestem wg was gruba?mam 87 cm w brzuchu i 77 w talii

Polecane posty

Gość kalloss

Gość jesteś
a teraz spadaj

Gość kalloss
ale reszta jest szczupla ..naprawde:( wage mam w normie bo 59 do 170 cm.

Gość kalloss
czy duzy brzuch swiadczy o grubosci>??

Gość nie jestes gruba ale
pocwicz troche brzuszek i talie

Gość przestań 59 kg przy 170cm
to mało? nie gadaj głupot, mało to jest 50kg przy wzroście 169cm tak jak ja ważę, a ty ważysz dużo i dlatego masz gruby brzuch

Gość Na zawiść brak lekarstwa
Jeżeli masz 170 cm wzrostu i ważysz 59 kilo to wcale nie jesteś gruba - zapewne masz po prostu kobiecą sylwetkę. Myślę, że nie tak bardzo jest ważny obwód w pasie i brzuchu, jak sam stan skóry - jeśli jest mało jędrna, co mogłoby wyglądać nieestetycznie, zacznij robić brzuszki, czy w ogóle jakies ćwiczenia na mięśnie brzucha. Jeśli brzuch jest płaski i w miarę jędrny, wszystko masz w najlepszym porządku. Nie ma co sugerować się złośliwymi wypowiedziami niektórych osób, które wypowiadają się anonimowo i w ten sposób chyba chcą zrekompensować sobie trudności życiowe :/

Gość figurę ma się w genach
ja np w biodrach mam stówę, ale w talii 70 (różnica jak u Monroe :D ). ważę nieco ponad 60 kilo; wzrost 174 nie sądzę, zebyś była gruba, jeśli już coś to proporcje są odrobinę zachwiane, ale można robić ćwiczenia, hula-hopować i obwód talii się zmniejszy :) pozdrawiam

Gość Chce byc chudsza
co z tego ze 59 kg, talia 77 cm to dramat, ja bym zadbala o to, bo otylosc brzuszna jest niebezpieczna Dla mnie jestes za gruba, kobieta powinna miec w talii nie wiecej jak 70 cm ja mam 68 a brzuch jak ciaza, tak 8 ms a jakie boczki

Gość nie no spoko na pewno
kobieta, która ma 77 cm w talii to jest szczuplutka i ma mega jędrną skórę:O a ktoś kto twierdzi inaczej to sfrustrowny jest, leczy tutaj swoje kompleksy i w ogóle, tak jasne:O dziewczyny, wy chyba nie wierzycie w to co piszecie??? przecież wszędzie przeczytacie o tym i powiem wam to każdy lekarz, że talia u kobiety większa niż 80cm jest niebezpieczna dla zdrowia, a skoro dziewczyna ma 77cm to naprawdę niewiele jej brakuje:O bądźcie poważne i nie opowiadajcie bzdur zasłaniając się jeszcze cudzą rzekomą frustracją co jest dla mnie bzdurą skoro medycyna mówi co innego 77cm w talii to naprawdę za dużo zwłaszcza na wzrost 170cm i wagę 59kg i nie wierzę, że skóra brzucha u takie osoby może być gładka, napięta i jędrna