Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isztarek 2

czy ten zel moze byc do zrobienia wszystkich warstw tipsow?

Polecane posty

Gość ktoria33
praktycznie tak ale jesli bedziesz robiła frencha to ja raczej bym nie polecała rózowym budowac całego paznokcia tylko do białego frencha kup sobie przezroczysty jednofazowy wtedy bez problemów zbudujesz cały paznokiec a co do 5g niewiele zdziałasz taka iloscią no chyba ze to jest biały zel kupowałas wczesniej u niej?

Gość isztarek 2
ja bede robic z brokatowa koncowka.Jak myslisz moze byc?

Gość ktoria33
hmmmmm no nie jestem pewna ale przeciez jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedziała wiesz to jest mleczny róż i chyba tak dekowo zamuli ale spróbuj

No ja zrobiła brokat z mlecznym żelem i brokacik tak ładnie nie wyszeł, tak jak napisała moje poprzedniczka żel mleczny zamulił go :)

Gość mleczna chmurka
Mam pytanko.Poszukuję mlecznego żelu i wszędzie widzę SNIEZNO BIAŁY!podpowiedzcie mi koleżanki z jakiej firmy i gdzie mogę taki kupić.Tak mi się nie podobają końcówki w mocnej bieli,a mleczne,czyli delikatnie biały wygląda bardzo naturalnie.Pozdraciam :-)

Gość mleczna chmurka
Ja myślałam o białej końcówce-żeby miała delikatną biel/mleczną/takie widziałam u paru dziewczym/śliczne/i różną się od tych śnieżno białych,więc myślę że taki żelik gdzieś jest.....?!

ja mam przyklejone tipsy mleczne i na nich żel mleczny własnie ten rose french końcówka jest biała ale nie aż tak bardzo widoczna, nie uzywałam żelu białego do frencha. chodzi ci o takie coś??

Gość mleczna chmurka
Dziękuję za odpowiedż.Nie pomyślałam o tym wariancie.Faktycznie,to może być to.:)