Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator999

Wysyp CIEZARNYCH POLEK za granica - dlaczego??????

Polecane posty

Gość obserwator999

Zauwazyliscie, ze jest wiele for, na ktorych pisuje mnostwo ciezarnych Polek, ktore mieszkaja za granica??? Nawet na forach jezykowych pisze wiele mlodych kobiet w ciazy. Dlaczego za granica Polki tak szybko zachodza w ciaze???(W Polsce jakos tak chetnie tego nie robia) Znaja faceta rok i juz sie ciesza, ze na swiat przyjdzie dzidzius. Czyzby chcialy zakorzenic sie w obcym kraju i zapewnic sobie bezpieczny byt?? Wiadomo, ze posiadajac meza obcokrajowca i rodzac jego dziecko, kobieta zapewnia sobie dom, pieniadze meza. Gdyby nie bylo dziecka nie wiadomo czy facet by sie z kobeta ozenil. To zupelnie co innego niz mieszkanie samemu i utrzymywanie sie tylko ze swoich pieniedzy. Macie takie same spostrzezenia??

Gość ja ja ja
latwiej im urodzic i utrzymac dziecko za granica niz w PL

Gość tylko ze
nie wszystkie te Polki akurat po roku zachodza w ciaze. Nie wkladaj ich do jednego worka .....jedne krocej, inne dluzej.... Nie wiesz ze w milosci nie patrzy sie na obywatelstwo ? I dlaczego nie dopuszczasz do mysli faktu ze one tez pracuja i zarabiaja ? I same siebie utrzymuja ? I to ze kobieta jest w ciazy nie znaczy ze facet sie z nia zaraz ozeni.

Gość ooo.
Wyz demograficzny ze stanu wojennego teraz rodzi dzieci. I co w tym dziwnego? A za granice przeciez pojechały młode osoby a nie babcie.

Gość jjjkhgds
ja nie uwazam sie za dziwke...:) mam klase i pracuje ciezko. mam faceta obcokrajowca (bogaty) ale do slubu to nam jeszcze daleko...wole robic kariere:)

Gość obserwator999
Chyba nie o to chodzi. Mloda kobieta/dziewczyna wyjezdza za granice. Nie zarabia kokosow, ale daje rade sie utrzymac. Poznaje faceta i "przypadkowo" po pewnym czasie zachodzi w ciaze. Wiadomo, ze sama nie dalaby rade utrzymac dziecka, wiec oczywistym jest, ze liczy, ze facet sie z nia ozeni.

Gość Nie-lubie-durni
Czy Polki za granica zachodza w ciaze tylko z obcokrajowcami ???????? obserwator999 - cos u Ciebie kiepsko z tymi obserwacjami. Zamiast doszukiwac sie "glupot" proponuje zwrocic uwage na czynnik ekonomiczny!!!!!!!!

Gość obserwator999
Naprawde nie wydaje Wam to sie dziwne, ze po roku znajomosci 23 letnia dziewczyna zachodzi "przypadkowo" w ciaze??

Gość ciekawe jaki będzie
małych turków z mamuś polek

Gość ujarany miś koala
w polsce po roku znajomości też zachodzi przypadkowo w ciążę a i nierzaadko po 2 miesiącach :-0

Gość nelaaa
W polsce kobiety nie zachodza w ciaze, poniewaz wiedza, ze nie beda mialy srodkow do utrzymania siebie i dziecka. Za granica, SIE NIE PUSZCZAJA I NIE SA DZIWKAMI (debilu/ko) tylko zarabiaja na tyle, ze moga sie spelnic jako matki!!!! Dostaja co miesiac zasilek na dziecko i nie traca pracy, tylko po poradze i urlopie ta sama posada na nia czeka!!!!! Proste i oczywiste!! W Polsce nie czuja BEZPIECZNIE !!!

Gość obserwator999
Tylko dlaczego taka dziewczyna nie poczeka, az facet sie z nia ozeni?? I dlaczego nie pyta sie go czy chce miec dziecko tylko "zapomina" wziac pigulki nie informujac go o tym????? Naprawde to takie normalne? Przeciez to jest lapanie faceta na dziecko.

Gość ujarany miś koala
Jak facet się nie chce wiązać to i dziecko i łańcuch żelazny nie pomoże, gupku :-0

Gość obserwator999
Widze, ze nie da tu sie rozmawiac bez obrazania. I chyba urazilem pare kobiet, ktore w ten sposob zdobyly meza.

Gość ooo.
a cóż to takie szczęscie dla kobiety mieć dziecko w wieku 23 lat? Zwłaszcza jak sie nie planowało.

Gość obserwator999
Jakie szczescie?? Zyskuja zupelnie inny status za granica. Samotna pracujaca Polka jest tylko emigrantka z biednego wschodu. Kiedy jest zona obywatela danego kraju i ma z nim dziecko, jest zupelnie inaczej traktowana. Nie musi sie martwic o pieniadze i byt.

Gość obserwator999
Dla mnie to jest chore, ale wiele Polek tak wlasnie rozumuje.

Gość nelaaa
Ja mam meza, nie jestem i nie bylam w ciazy i nie mam zamiaru "wrobic" go w dziecko. Sa kobiety ktore niestety tak postepuja, ale az noz sie w kieszeni otwiera jak czytam , ze ktos mnie od DZIWKI wyzywa i tylko dlatego , ze jestem polka a moj maz jest innej narodowosci!!! To ze jestesmy inaczej traktowane po slubie GLUPOTA! Jest gorzej bo mysla , ze to o papiery chodzi i sa same problemy. Skad wy macie takie pomysly??? Obserwatorze999 mam wrazenie , ze twoja kobieta cie zostawila i zaszala za granica w ciaze z innym :/ Przykra sprawa,ale to nie tylko POLKI!!!!!!!

Gość hmmmmmmnnnnnnn
wiesz .....a po co brac slub ? to tera zkonieczny warunek zeby zajsc w ciaze ? to nie sa nastolatki ...:O