Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryskaaa34

Problem zarabem-Jestem dziewicą ale nie on myśli...

Polecane posty

Gość Maryskaaa34

że nie jestem bo jakimś cudem mam przebita błonę...tak mówi... Nie wiem czemu tak mam to chyb au nas rodzinen bo moja mama tez miała ten problem..Nigdy niekrawiłam ani nie współzyłam....nie robiłam też nic co mogłoby sie do tego przyczynić że jest przerwana:-(No i ten arab się wkurzył powiedział,że jestem dziwką,,,,kłamczuchą że on nie wyobraża sobie z wiazku z dziewczyna która jest już nie dziewicą....Uderzył mnie i nie chce znać:-((((((((A ja naprawde dopóki go nie poznalam była dziewc a i baardzo go kochammm

Gość buhahahahahhaaaaaa
hahahahahhahahahahahahahahahahaa dobre

Gość magdalenkkkaaa
Po..jeba..ny ten twój arab

Gość to 34 w nicku to chyba nie
:o

Gość miało być 43
:O

Gość podniose sobie
ja bym araba nigdy w zyciu nie tknela nawet patykiem

Gość to teraz szukaj M U Z I N A

Gość ojej jaki on słodki od
dziwek Cię wyzywa i jeszcze bije? Czy Tobie naprawdę w dupie się poprzewracało? tego czego nienawidzę u ludzi to głupota, a Ty masz jej w nadmiarze. Weź dziecko daj sobie spokój z takim kolesiem, dla swojego dobra. I nie pieprz mi tu o miłości bo wyjdę z siebie. Jak z nim zostaniesz to jesteś dla mnie megakretem :/

Gość podniose sobie
zgadzam sie jak mozna byc z brudasem?

Gość nie streszczaj
kolejny 13-letni chłopczyk robi sobie z nas jaja

Gość podniose sobie
ale sa takie pojebane baby

Gość ło mamusiu
te, maryśka idż lepiej do lekcji bo narobie w gacie ze śmiechu... cnote to ty masz chyba na mózgu -do nie używany:O

Gość kup kwiaty .czekoladki
zaproś kapelę cygańską i przeproś na kolanach!!!!!!:O

Gość uklęknij i pocałuj go w rękę
i błagaj o wybaczenie idiotko! :o

Gość NAFTĄ pipe wysmaruj-sam cie
znajdzie!!! :)

Gość
Hahahaaa. Cała prawda o arabach. Poznałem kilku. Jeden lepszy od drugiego. Jeden z tych asów kiedyś wyrwał laskę na dyskotece. Młodą dupę - pierwszy, czy drugi rok studiów. Zaciągnął do pokoju w akademiku, zerżnął, a później kazał jej spierdalać o 4 w nocy w miesiącu styczniu (mroźno było, jak skurwysyn, a o tej porze nie kursowała już żadna komunikacja), bo cytuję \"... słabo się jebała\". Cóż, może bym i dziewczyny pożałował, ale nie w tym wypadku. Koleś był brudny, śmierdzący (unikanie kontaktu z woda uważał za powód do chwalenia się) i miał grzyba na zębach. O manierach i odzywkach nie wspomnę. Cóż egzotyka :o... Inna pojechała ze znajomymi do Anglii na lato. Zakręcił koło niej jeden pakistaniec i dziewczę rozwarło nogi. Bo on taki smagły, przystojny, tak pięknie mówi... No i zaciążyła. Pakistański książę jak się o tym dowiedział, poczęstował ją z płaskiej, nazwał k....ą, wskoczył na rumaka i pogalopował w siną dal. Dziewczę zaczęło lamentować, że zostawił, że trzeba będzie wracać do kraju i brać głodowe świadczenie z ZUSu (kilka lat temu to było). itd., itp. To jeden z jej towarzyszy podróży zwyzywał ją od takich i owakich i doradził coby jechała do Pakistanu o kasę się dopominać, a miast obciążać kosztami własnej głupoty państwo polskie. Jak na moje każda kobieta, która się spotyka z arabami to głupia k....a. I tyle.

apostoł nienawiści---> cała prawda o arabusach :-O

Od kiedy na swojego faceta mówi się ARAB???? Dobre:D:D:D:D Coś jeszcze chcesz dodać dziewczynko??

a niby jak ma do niego mówić ??? arabusek??? :-O poprawność polityczna zrobiła ci sieczkę z mózgu :-O

Gość oneone
skomentuje chociaz zazwyczaj prowokacje i to marne omijam szerokim lukiem. Bylam w zwiazku z Arabem ponad rok. Byl to najszczesliwszy okres w moim zyciu. Nie bylam dziewica, on o tym wiedzial ale nigdy nie uslyszalam na ten temat ani jednego komentarza. Szanowal mnie tak jak zaden inny mezczyzna. Nie jestesmy razem bo zabraklo odwagi: ja nie zdecydowalam sie zostawic tego co mam tutaj (glowny powod to rodzice, ktorzy maja tylko mnie) a on nie widzial szansy dla nas tutaj. Wcale mu sie nie dziwie. Chyba zabraklo odwagi a moze milosc nie byla tak silna jak myslelismy? Dzis (prawie rok po rozstaniu) ja jestem wciaz sama i nieszczesliwa tutaj a on tam. MOze wiec nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka?

Gość nieazologowany
A weż spierdalaj z tymi swoimi pojebanymi problemami głupia cipo. Jebiesz sie z arabusami to ty chyba naprawde pojebana jesteś Jeszcze kurwa napisz że go kochasz albo on ciebie czy cos tam to pierdolne ze smiechu

Gość Maryśśśkaka34
mam 18 lat..cyfra w nicku to przypadek tak sobie walnełamja was nie prosiłam o jakies idiotyczne komentarze tylko pytam jak to możliwe,że nie jestem dziewicą?Miał ktoś taką stytuacje??Urodziłąm sie już bez błony dziwiczej??

Gość Maryśśśkaka34
Taaaaaaaaaaa........cóz za niesamowita tolerancja..Ta co ma murzyna to kurwa ta co spotryka sie z arabem też kurwa......Tylko polacy są najlepsi kazda inna nacja nic nie warta...Zenada...A zresztą już nie mam problemu bo do siebie wrócilismy....Pytanie mam tylko jedno do NORMALNYCH LUDZI-jak to mozliwe że nie jestem dziewicą?

Gość oneone
do niezalogowany

Gość oneone
obcielo mi. Do niezalogowany: nie wiem czy komentarz byl do mnie ale jesli tak to pozwol, ze cie wyprostuje: nie uprawialismy seksu. I osmielam sie twierdzic, ze go kocham. Zdziwiony i zniesmaczony? alez mi przykro...

Gość Ja byłam z turkiem
dawno dawno temu poznałam go w niemczczech i faktycznie kiedyś mi powiedział,że szanuje mnei za to że jestem dziewcą,że gdybym nie była to nie zwróciłby na mnie uwagii...

Gość vvvIIIIvvv
proponuje go uderzyc w twarz, potem mu tam napluc, a potem wyjsc i nie wracac do chama, nie ma to jak milosc i zaufanie do wlasnej kobiety.

Gość do ---ja byłam z turkiem..
a jak zwrócił na ciebie uwagę to skąd wiedział, że jesteś dziewicą??? Miał rentgen w oczach??? Co do błony, moja ciotka straciła dziwictwo rodząc dziecko! Czasem błona jest tak szczątkowa, że w niczym nie przeszkadza ;o)