Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalmatyńce

CZEKAĆ NA JEGO RUCH?

Polecane posty

Gość dalmatyńce

[cześć] mam problem. podoba mi sie pewien facet. mam wrazenie, ze ja mu tez. ilekroc go spotkam, on prawi mi komplementy, usmiecha sie, patrzy gleboko w oczy. ale jak do tej pory nie poprosil o moj nr telefonu. raz wspomnial cos o kawie, ale to bylo dosc niewyrazne, a ja (jak idiotka:O) nie "pociagnelam" odpowiednio tematu. teraz sie zastanawiam, czy jest sens czekac na jego krok. czy sadzicie, ze ma wobec mnie jakies zamiary? dziekuje za odp.:)

ja na Twoim miejscu zrobilabym ruch, on juz raz wyszedl z propozycja, moze jest zbyt niesmialy by poprosic o nr tel? zaproponuj spotkanie, jestem pewna ze nie odmowi:)tym bardziej ze prawi Ci komplementy, musisz mu sie podobac!

Gość dalmatyńce
nenemosha, dzieki za odp:) problem w tym, ze my zbyt czesto sie nie widujemy. poznalam go w bibliotece, a pozniej przez przypadek spotkalam go w miejscu, gdzie on pracuje:):) bylam bardzo mile zaskoczona. zachecona tym spotkaniem, wybralam sie tam w celu dokonania "bardzo pilnych" zakupów;) ;) milo pogadalismy (nalegał, zebym koniecznie znowu wpadla na zakupy, to mi chetnie cos doradzi), ale obawiam sie, ze to bedzie glupie, jesli kolejny raz sie tam pojawie. szczegolnie, ze to nie jest sklep, do którego kobiety czesto zagladaja:)

Gość dalmatyńce
hallo? pomoze mi ktos prosze?

Gość eheehe
wpadnij jeszcze raz do niego do sklepu i powiedz, ze jestes wlasnie na miescie i pomyslalas sobie, e wpadniesz do niego z zapytaniem czy dalby sie namowic na jakas kawe czy cos ;) zrob to z usmiechem na twarzy i nie mysl o tym jak o zobowiazanu na cale zycie;p z twojego opisu wydaje mi sie, ze musialas mu wpasc w oko ale on boi sie z koeli twojej reakcji wiiec jest milczacy i nie wychodzi z inicjatywa;) pozdrawiam i powodzenia!

Gość Albo zrob tak
jak tobie doradzi to ... powiedz, ze w ramach rewanżu zapraszasz go na kawe ... :) może jutro ? Co on na to ?

Gość dalmatyńce
dzieki:) mam nadzieje, ze nie nadinterpretuje jego zachowania i rzeczywiscie wpadlam mu w oko. troche sie boje, ze mi odmowi. wlasciwie, to przeraza mnie taka mozliwosc. nie jestem specjalnie odwazna osoba. ale pomysl mi sie podoba:) moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość MadamNoir
to prawda:) fajnie:)

Gość nie czekaj
Nie czekaj, aż los usmiechnie się do Ciebie Ty wyjdż mu na przeciw sama coś zaproponuj. Znam wielu facetów, którzy boją się zaproponowac coś kobiecie, dziewczynie czekają na nasz znak.Więc zrób pierwszy krok a potem zobaczysz czy On był tego wart.

Gość dalmatyńce
dziewczyny, bardzo dziekuje za wszystkie rady. to bedzie wymagało ode mnie duzej odwagi, naprawde. a jesli odrzuci moja oferte?:O az sie denerwuje na sama mysl... brrr.