Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleppes

dawała innym

Polecane posty

Gość uleppes

a teraz myśli, że taką napompowaną cudzą spermą wezmę sobie za żonę. Nigdy w życiu !

Gość doktor yesski
tak właśnie jest z kobietami wielokrotnie używanymi - niky ich nie chce na stałe

Gość Autorze topicu
a skąd o tym wiesz?? poza tym dlaczego stałes sie jednym z tych, którzy ją "napompowywali spermą"? to Ty JESTES NIC NIE WARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gulczański
takei napompowane są najgorsze

Gość pierdu_pierdu
Idzie pogrzeb. Do mężczyzny idącego za trumną podchodzi znajomy: - Żona - Nie, teściowa - Też pięknie -Kochanie mam AIDS -Ja też -Żartowałam -To już nie będziesz Facet mocno przyciśnięty grubszą potrzebą musiał skorzystać z dworcowego WC Po załatwieniu sprawy ubierając spodnie zauważył, że z kieszeni wypadła mu do muszli moneta jednozłotowa. Lekko zdenerwowany nie spuszcza wody i myśli. Po chwili wyjmuje z kieszeni 5 złotych i wrzuca do muszli...następnie zawija rękaw koszuli i sam do siebie pod nosem mruczy... Po złotówkę nie...ale po 6 złotych warto nawet w gównach pogrzebać...jak by nie liczyć to dwa piwka można kupić Od lat kocham tą samą kobietę. Żona mnie zabije, jak się dowie!

Gość shaffa
a to dziwka