kaska-kasia 0 Napisano Marzec 16, 2007 hmm.. wczoraj sie przespałam z kolega, 2 gumki nie wystarczyły wiec postanowiliśmy bez niczego... ogólnie to był dopiero mój 3 stosunek. On jest na 1000000% pewny ze w środku nic a nic i twierdzi że jakby miał jakiekolwiek obawy to by mi powiedział od razu . Ale ja jednak mam obawy więc poszłam do ginekologa po \"tabletki po stosunku\", wzięłam po 17 godzinach od stosunku. Ogólnie to mi pani doktor powiedziała ze pomagają i ze w ogóle mało prawdopodobne, ze mogę być w ciąży, skoro partner jest pewny. Wzięłam te tabletki,ale w ulotce napisane ze jakieś tam skutki uboczne,a ja żadnych nie odczuwam ..może senność,ale to tylko dlatego ze pól nocy nie spałam zamartwiając sie.... czy to oznacza ze te tabletki mogą na mnie nie działać??Koło 22.30 powinnam wziąć drugą. Czy ktoś mi może powiedzieć , ze te tabletki są wiarygodne,czy sie Wam spóźnił okres po tych tabletkach. PS. prośbę mam, żeby mnie tu nie umoralniać ze mogłam zabić dziecko itd itd...jestem świadoma tego, ale mimo wszystko nie jestem gotowa i nie z tym partnerem. Więc takie komentarze proszę zostawić na jakimś nowym założonym temacie...z góry dziękuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 16, 2007 spoko, ja tez nie miałam zadnych skutków ubocznych. okres miałam w terminie mniej wiecej (3 dni sie spoźnił) nie miałam zadnego krwawienia po-postinorowego.... nie rozwaliło mi cyklu, wszycho w porządku. u Ciebie na pewno tez bedzie ok. a następnym razem nie uprawiaj seksu bez zabezpieczenia bo postinoru nie mozna brać sobie cały czas, to jednak bomba hormonalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katii Napisano Marzec 16, 2007 ja tez nie mialam po nim zadnych skutkow ubocznych za wyjatkiem krwawienia po tygodniu od zazycia pozniej tydzien przerwy i dostalam normalny okres w terminie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale chyba wiesz Napisano Marzec 16, 2007 że lekarka mówiąc partner"pewny" miała na myśli że nie ma HIV- ja Ci radzę się przebadać, gadał ci głupoty że on wie na 100000% że cię nie zapłodnił, bo mógł tego nawet nie wiedzieć bo przed wytryskiem nawet przed stosunkiem jeszcze moze być odrobina płynu w którym mogą być plemniki- nie ważne, ale nie wierz takiemu na słowo, z hivem też ci powie że na 1000000% wie że nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaska-kasia 0 Napisano Marzec 16, 2007 a jeszcze mam pytanie.. czy i kiedy mogę zrobić test ciążowy? i czy jego wynik będzie wiarygodny po postiron\'ie duo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach