Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drodzy mężczyźni

Co wolicie dziewicę czy doświadczoną kobietę?

Polecane posty

Gość drodzy mężczyźni

Jestem ciekawa cz mężczyźni wolą dziewice czy kobiety bardziej doświadczone? I dlaczego?

Gość dziewice z zasadami
sa ok :) dziewice bo nikt ich nie chciał już znacznie mniej :o

Gość jeeezu znowu
żałosne:o Byla sobie mloda para zakochanych. Chlopak mowi do dziewczyny: - sluchaj kochamy sie juz 2 lata. zrob mi pale. - nie, bo nie bedziesz mnie szanowal. - Bede cie szanowal - nie i koniec! Wzieli slub. Noc poslubna. On znowu. - No prosze cie zrob mi pale - Nie bo nie bedziesz mnie szanowal - Bede cie szanowal - nie i koniec! Mija 20 lat malzenstwa. Znowu sie kochaja. On mowi - No prosze cie zrob mi pale - Nie bo nie bedziesz mnie szanowal - Bede cie szanowal - nie i koniec! Juz maja tam po 80 lat. Ostatni raz sie kochaja. On mowi: - No prosze cie zrob mi pale - Nie bo nie bedziesz mnie szanowal - bede tylko zrob zgodzila sie wreszcie. Robi mu pale tam obrabia kabla i tak i siak. W koncu po fakcie leza spokojnie na lozko. Dzwoni telefon a on mowi do niej: - No odbierz...LACHOCIĄGU JEDEN Młody radziecki pilot myśliwca pierwszy raz bierze udział w nalocie. - Schodzę na 500 metrów,będę zrzucał bomby!-melduje przez radio -Zgoda!- odpowiedział dowódca. Lotnik,widząc efekt bombardowania podniecony mówi: - Schodzę na 100 metrów, będę ich ostrzeliwał z działka! - Zgoda!- odpowiada dowódca. Lotnik jeszcze bardziej podniecił się orgią zniszczenia na ziemi i melduje: -Schodzę na metr,będę ich lał pasem!!! Cytuj Odpowiedz Dwóch facetów siedzi przy barze i narzekają jakie to ich żony są przerażające. Pierwszy mówi: - Moja jest tak straszna, że jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... Drugi na to: - A moja ma wymiary 90/80/60. - To całkiem nieźle. - Taak... Druga noga tak samo.. :D:D:D:D:D

Gość jeeezu znowu
Środek nocy. Pukanie do drzwi. Otwiera zaspany facet, patrzy... a na wycieraczce stoi taka maleńka śmierć. Facet patrzy i nie dowierza, a śmierć mówi: - Nic się nie bój, ja po chomika.. Na lekcji z historii Pani opowiada o bitwie pod Grunwaldem. Kwiat rycerstwa polskiego, Litwini, te klimaty...Pani sie nakreca coraz bardziej patetycznie. Maly Jasio nadmuchal torebke po cukrze i sruuuu!!!, strzelil. Dzieciaki w smiech, atmosfera prysła... - Jasio. Jutro chce widziec ojca. Przyszedl ojciec, Pani sie skarzy, ze Jasio zepsul taka podniosla chwile i wyklad. - Wie Pani... On rzeczywiscie ma cos z tymi torebkami. Przedwczoraj stoje sobie za stodola, rucham koze, a Jasiu jak nie pierdolnie z torby po cemencie. Tylko rogi mi w rekach zostaly... Idzie sobie ksiądz polną drogą i nagle wdepnął w gówno. - ojej wdepnąłem w gówno! Cisza - cholera powiedziałem gówno... Cisza - kurwa powiedziałem cholera... Cisza - a chuj.. i tak nie chciałem być księdzem.... Jest Ci dobrze? - pyta on. - Ooooo.. tak... Nigdy mi tak dobrze nie było... - No to poleję jeszcze po jednym

Ja jestem dziewczyna ale z tego co wiem to zależy tylko iwy.łącznie od poglądów i tego co w danym momencie mężczyzna pragnie od kobiety. Znam chłopaka który był prawiczkiem i nie chciał dziewicy więc poszukał sobie \"doświadczonej\". jego zdaniem kobieta- dziewica nie zna się na tym i nie będzie tak jakby sobie tego życzył. Ale chyba tak nie jest, to zależy od temperamentu dziewczyny i zaufania do niego. To tyle

Gość reert
dziewice

Gość bla.bla.bla
- Słyszałem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... Lekcja biologii. - Jak rozmnażają się dżdżownice-rosówki? - Przez podział - mówi Jasio. - A dokładniej jak...? - Szpadlem Kochane dziewczęta - macie problemy z nadwagą, wypadają wam włosy? Macie na twarzy trądzik i wapory? Zapraszamy do nas! U nas ciemno i jesteśmy pijani Wbiega facet do baru i krzyczy do barmana: - "Szybko dawaj setkę czystej, bo zaraz sie zacznie!!" Barman niewiele myśląc nalał. Facet krzyczy dalej: - "Drugą setkę poprosze bo zaraz się zacznie!" Barman nalał, a facet znowu krzyczy: - "Dawaj trzecią setkę, bo się zacznie!" Barman znowu nalał, ale zaczą się już zastanawiać... a facet dalej krzyczy: - "Czwartą i piątą proszę tylko szybko zanim sie zacznie!" - "Ale co się zacznie?" Pyta barman. - "Nie pierdol tylko lej zanim się zacznie!!" Barman nalał i pyta: - "Czy to wszystko?" - "Tak." - "Należy się 58 zł." - "No i kurwa zaczęło się!!"

Gość maślak
Spotykają się dwie przyjaciółki. - Co u ciebie słychać? - pyta jedna - Wszystko w porządku. Wyszłam za mąż i nie żałuję tego kroku. - No popatrz - odpowiada druga - A ja kroku nie żałuję i za mąż wyjść nie mogę.