Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossalia

pyta sie o takie rzeczy...

Polecane posty

Gość rossalia

mój chlopak coraz czesciej pyta sie o to czy chcialabym miec takiego męża jak on, czy chcialabym u niego mieszkać, że musi bliżej poznać moich rodziców... i cala masa innych tego typu pytac i stwierdzeń... czyżby chcial wybadac grunt??

kocha cie i dlatego no ja chciałabym meza takiego jak on bo: kwiatki kupował tak bez okazji nawet doniczkowe na spacery brał nawet do parku i robił setki zdjec miał kobiety ktore tego nie ceniły, a ja byłam wznibowzieta Nim z 01,02;) pokazywał widoki:) to piekne

Gość rossalia
troche załuje, bo kiedys zaczal mowic o zareczynach a ja powiedzialam ze jak sie teraz zareczymy to rozwiedziemy sie po 30... :( nie wiem dlaczego to powiedzialam, wcale tak nie czuje...

Gość 28
i słusznie zrobiłaś tak odpowiadając, niech nie jest zbyt pewny ciebie; on pewnie bada grunt, ale by wiedzieć jak bardzo ci na nim zależy i może to nie mieć żadnego związku z jego planami

Gość Przeciez zawsze jest ...
okazja zeby wrócic do tematu :), mozesz na przyklad przy jakies okazji powiedziec, wiesz ty jestes wspaniały ze na to wpadłeś, albo zaskakujesz mnie w sensie pozytywnym, ciesze się, że mam ciebie ...