Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodddd

Czy naprawde jesteście takie idealne w higienie?założe sie że nie !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość klodddd

Czy na pewno każda z was co tak krzyczą ze takie zadbane itd myje sie codziennie i codzien myje żeby po dwa razy albo wiecej? czy nigdy nie macie dnia kiedy odpuszczacie mycie sie i wszystko bo wiecie ze facet nie przyjdzie i nikt ..albo z powodu choroby albo lenistwa?jak to jest ?

Gość klodddd
mialo byc zęby a nie żeby ..;)

Gość okknbvgfdscfghn
oczywiscie, ze jestesmy takie idealne!! przynajmniej ja jestem!! Zeby to nawet i 3, 4 razy w ciagu dnia myje nieraz, no 2 razy to juz na pewno! Tak samo z prysznicem- codzien obowiazkowo; depilacja tez non stop i wszytskie te inne zabiegi kosmetyczno-higeniczne! Ja inaczej nie umiem!! Nawet jak chora jestem!! Dodam, ze faceta nie mam

Gość a janie myje i zyje
haha pewno faceta nie masz bo żes brzydka jak noc i musisz codzien sie golic bożes jest brunetką i masz bujny zarost wszedzie:):) zeby myjesz bo gniją pewno i słabe są :)haha autorko głupie pytanie :):) kazdy z nas ukrywa to ,ze jest naprawde brudasem:)

Gość miniminka
ja tez nie zapominam o higienie-zeby po kazdym posilku, rano prysznic, wieczorem kapiel w wannie, nigdy nie poszlam spac bez demakijazu (mam 25 lat), mam faceta wiec zawsze mam ogolone nogi, po prostu sila przyzwyczajenia, w chorobie nie wiem-nie byłam chora juz z 5 lat nie lepiej ale z tego co pamietam to z zapaleniem oskrzeli bralam szybki prysznic i mylam wlosy jak mamy nie bylo w domu-zeby nie krzyczala :-P

Gość ja cię rozumiem
ja jestem niezależnie czy facet przyjeżdża czy nie - kąpiel obowiązkowo, czasami dwa razy dziennie, zęby - z racji aparatu - kilka, kilkanaście razy dziennie, depilacja - regularnie - to oczywiste.. no dla mnie oczywiste.. nie wiem - to tak jakbym miała nie myć przez tydziń włosów bo nie wychodzę nigdzie, tylko do sklepu pod blokiem, to kot mnie tam będzie widział... - szook!:o ale widać po osobie Autora, ze niektórzy żyją bez kąpieli czy mycia zębów i jest im ok

Gość Szczerze ci odpowiem
Zęby po każdym posiłku- to moja wizytówka, dbam bo mam o co Nigdy nie kładę się spać bez umycia twarzy i tyłka Zdarza się że nie golę się, raz na ruski rok, ale jednak, np teraz od 10 dni nie ruszam maszynki, ale jestem chora, nie wychodzę z domu więc mam na to pierdolącą ;) Ale zęby, pupę, to myję zawsze, bo jak te dwie dziury zaniedbasz to będzie z nich śmierdzieć :P

Gość fajny wątek zalozylas
dobre ,dobre:) ja jestem mega zadbana i nieraz zdarza mi sie zasnac bez mycia zębów bo poprostu zasne a nie specjalnie;)

Mycie ciała kilka razy dziennie nie jest zdrowe, Ja biorę rano ZIMNY prysznic, bo mnie wspaniale orzeźwia, hartuję się przy tym i ujędrniam w ten sposób ciało, ale nie używam przy tym dziwnych żeli do mycia, wieczorem znowu prysznic, szybki, zimny, do tego gąbka i masażyk, z płynem i ciałeczko jak marzenie :P

Gość a ja mam odwage się przyznać
!! Mam faceta,nawet z nim mieszkam. Uwielbiam się myć bo kocham wode i jak dotyka mojego ciała.Ale ludzie nie raz mi sie zdażyło iść spać jako"brudas".Albo nie umyć zębów.NIe raz byliśmy oboje tak wyczerpani, że padaliśmy na łożku i mielismy wszystko gdzieś.Albo wracalismy z imprezy nad ranem, to od razu do łożka szlismy. Czasami bylismy tak mocno zmeczeni, oczy nam się zamykały, po prostu kleily, ze po prostu nie chcielismy się rozbudzać wiec sie wtulalismy w nasze kolderki i zasypialismy. Nie umarliśmy. Zyjemy.

Gość noc coz.....
Ja tez sie przyznam bez bicia, ze czasami nie mam sily i ochoty wziac wieczornego prysznica. Jednak umycie zebow to dla mnie obowiazek, nie zasne jesli tego nie zrobie...

Gość grouwl
mnie jednak brzydzi jak sie nie umyje-moge wrocic z imprezy o 5 rano i miec 2 promile, albo byc po dyzurze 24h ale wezme prysznic, zmyje makijaz, wyjme soczewki kontaktowe i umyje zeby, krem byle jak rozmazany na twarzy i zasypiam zanim sie dobrze poloze :-)

Gość noc coz.....
no dla mnie zmycie makijazu, umycie zebow i nalozenie kremu na twarz, to tez obowiazek....tyle, ze nie zawsze biore prysznic wieczorem, dopiero rano...

Gość jestem sliczna d
a ja sie myje raz na tydzien cala a kilka razy w tygodniu sie podmywam i co z tego?:)haha i tak jestem sliczna wg kazdego

Gość bleeeeeeee
to znaczy, ze tylko raz w tygodniu myjesz pachy i stopy??? Bleeeee, to ze jestes uwazana za sliczna nie ma nic wspolnego z zaniedbaniem...

Gość ja powiem szczerze jak nikt
ja nogi .pachy i cipke gole raz na dwa tygodnie nmajczesciej i wiem ze to jest zaniedbanie najwieksze:( zlinczujecie mnie ??

Gość i tak nie przebijecie
mojego szwagra. On potrafi chodzić tydzień na siłownie i w ciagu tego tygodnia ani razu się nie umyć!!!

Gość nie uwierzycie mi ale tak jest
o matko jak mozna golisc nogi na dwa tygodnie raz i reszte? wiem ze zima ale to nie swiadczy o niczym

Gość grouwl
gratuluje szwagra :-P ale siostra to chyba ma wyjatkowe doznania podczas seksu z takim ogierem.... :-O

Gość GOLENIE OBOWIAZEK KOBIETY
NOGI GOLONE RAZ NA DWA TYGODNIE?I PACHY TEŻ ? O LUDZIE TO JEST NAJWIEKSZY DRAMAT JAKI PRZECZYTALAM:(

Ja tez kapiel biore raz w tygodniu Twarz, pupe, pachy i stopy myje codziennie, cialo orzezwiam zimna woda, do mycia uzywam plynu do higieny intymnej, gabki szorstkiej i odkad tak postepuje mam gladkie, piekne cialo Odzywiam sie zdrowiej, uprawiam sport i fajna ze mnie, zdrowa dziewczyna Nie mozna przesadzac z kapiela i detergentami A to ze golisz sie raz na 2 tygodnie nie swiadczy o zaniedbaniu, Ja w zimie czesto nog nie gole, chyba ze dochodzi do bliskiego spotkania ;) Zreszta Ja mam na ciele dwa wlosy na krzyz, duzo tylko na glowie, wiec nie mam z tym problemu

Pachy golic trzeba, ale nogi czy bikini ?

Jak ktos jest owlosiony jak malpa niech goli, moje nogi potrzebuja golenia raz na tydzien, chyba nie jestem jedyna Za to pachy juz po 3 dniach trzeba skosić :D

Gość grouwl
kurcze no ohyda ohyda i jeszcze raz ohyda :-O dziewczyny no jak mozna byc mlodym i nie golic sobie pach, nog, nie myc wieczorem zebow, to jakies zachowania rodem z XIX wiecznych czworakow!!! :-O

Gość okknbvgfdscfghn
a janie myje i zyje---> pewnie niezle ci wali spod pachy i z krocza syfiaro-fuuuuj! a smalec z wlosow na mozg ci juz uciska! :D

Gość i tak nie przebijecie
akurat to brat męża:P wiesz jak jeszcze mial dziewczynę to się mył na spotkania z nią. Teraz jakoś to mu nie wychodzi...

Gość jkjkj
a ja zeby myje po kilka razy na dzien i mam mimo to zepsute :(czemu?

A kto tu zębów nie myje albo myje je raz dziennie Jak mozna nie uprawiac sportu i nie dbac o diete, to jest dopiero zaniedbanie, cellulit, walki na brzuchu, mycie dupy to nie wszystko :D

Bo masz słabe zęby, a może myjesz je niedokaldnie, pewnie z dieta tez marnie I nie wierze ze facet chodzi na silownie i nie myje sie w ogole, nie uwierze w takie cos :)

Bo masz słabe zęby, a może myjesz je niedokaldnie, pewnie z dieta tez marnie I nie wierze ze facet chodzi na silownie i nie myje sie w ogole, nie uwierze w takie cos :)