Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klodddd

Czy naprawde jesteście takie idealne w higienie?założe sie że nie !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość grouwl
------------------> teoria ale nie wiem czy zauwazylas, ze ta wiedza pochodzi od jej SEKSUOLOGA :-) :-) :-)

Gość grouwl
ja mam 25 i wiem juz wszystko o seksie z gumka i bez gumki :-)

ja mam 24 i mniej wiecej kojarze jakie sa objawy grzyba, co więcej co 3 miesiace badam sie u ginekologa i zapewniam Cię, ze ani RAZ W ŻYCIU nie miałam ani grzybicy ani innego syfu w piczce :O :O

Gość no dalej
przyznawac sie kto dupy nie myje :-P :-P :-P

Gość kaznodziejkaa
hahaa

Gość a ja nie mogę golić pach
i okolic bikini codziennie, nawet nie co drugi dzień. Mam bardzo cienką skórę i grube włosy.Nie tylko mam problem z ich dokładną depilacją, żadne kremy na nie nie działają do końca, to jeszcze potem wrastają i nic mi na to nie pomoże. Muszę odczekać aż troszkę podrosną, żebym mogła ja zgolić bez bólu. Tak już mam. Próbowałam woskiem, ale takie plastry domowego użytku tylko poraniły mi cienką i wrażliwą skórę, a włoski ani drgnęły. Na kosmetyczkę mnie zwyczajnie nie stać, bo nie zarabiam jeszcze. I co, znaczy to, że nie jestem zadbana? Zwyczajnie nie mogę. Mam depilator, ale moja wrażliwa skóra zalałaby się prędzej krwią, a ja umarłabym z bólu. Próbowałam.Nawet z kremem znieczulającym. Nic z tego. Kąpać się mogę góra 2 razy dziennie, a najlepiej raz, bo by mi skóra płatami schodziła od tej naszej cudnej wody. Włosów też codziennie myć nie mogę, bo musiałabym je suszyć suszarką, mam kręcone, bez niej wyglądają okropnie,są cienkie i łamią się pod własnym ciężarem, są jakby potargane. Tylko odpowiednia pielęgnacja sprawia,że wyglądają zdrowo i ładnie się kręcą. Mam alergiczną i naczynkową cerę, suszarka okropnie pogorszyła jej stan, a gdybym robiła to codziennie... Łatwo kogoś osądzać, trudno zrozumieć, że nie wszystkim wszystko przychodzi łatwo. Ehhh gdybym mogła też goliłabym się codziennie, myła włosy codziennie, wogóle była taka gładka, cudna, wprost idealna... Dlatego proszę bez wzburzenia na fakt, że ktoś się goli tak często i nie myje kilka razy dziennie.