Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka z Warszawy

Szukacie dobrego zespołu na wesele?

Polecane posty

Gość Joaśka z Warszawy

Polecam Szafę Grającą. Grali u mnie i chcę się im odwdzięczyć reklamą. To naprawdę profesjonalna kapela, grają chyba wszystko, co można grać i śpiewać (mają w repertuarze piosenki węgierskie, czeskie, niemieckie a nawet japońskie, oprócz polskich i anglojęzycznych). Co najważniejsze w pracy NIE PIJĄ ALKOHOLU. Nie psioczcie na mnie za to, że ich reklamuję, bo są warci reklamy i naprawdę godni polecenia.

Gość Zainteresowana zespołem
Podaj namiary :) Nie wiesz, czy mają wolne terminy na czerwiec tego roku?

Gość Joaśka z Warszawy
szafa_grajaca@op.pl Nie wiem, jakie terminy mają wolne. Zapytaj w mailu :)

Gość Joaśka z Warszawy
Nie mają strony. I dobrze, bo wiele zespołów po prostu oszukuje umieszczając nagrania na www :/ Albo mają podrasowane nagrania, albo zupełnie inny skład niż ten podany na stronie. Ja tak miałam, kiedy szukałam zespołu. Chciałam na pierwszy taniec I will always love you, znalazłam kapelę, panna śpiewała świetnie. Pojechałam na próbę i okazało się, że na żywo MIAUCZY. Koleś gęsto się tłumaczył, że dziewczyna ma nierozśpiewane gardło (czy coś w tym rodzaju). No jasne, zwalać fałsze na gardło :/ Podziękowałam. I potem znalazłam Szafę Grającą. Zaśpiewali na przesłuchaniu piosenkę Whitney, potem coś Robbiego Williamsa, Marylkę Rodowicz i Nat King Cole'a. A na weselu miałam nawet Dziewczynę o perłowych włosach Omegi (po węgiersku) i coś po japońsku. Naprawdę polecam ten zespół, są warci swojej ceny. NAPRAWDĘ :)