Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaa

czy to prawda ze od koksow penis maleje?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaa

prawda?

ale za to cycki rosna ... wiec nie martw sie ze nie bedziesz mial sie czym bawic :classic_cool:

Gość ciekawskaaaaaa
powaznie pytam!!!a duzo sie 'kurczy'?znam jednego takiego i z tego co wiem ma dosc duzego....a napewno w normie

Gość problem2000
penis maleje z głupoty albo z braku sexu zamienia sie w pochwe

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
przede wszystkim maleje mozg jak u Ciebie... :-/

Gość zdziwionabardzo
prosilam o odpowiedzi a nie glupie zarty!jestem poprostu ciekawa i chcialabym wiedziec czy faktycznie tak jest!

fakt jest taki ,żejak trafisz na koksa z duzym i zdolnym do penetracji to będziesz miała bingo:P

Gość niegapsie
JANKESA- nie przesadzaj!moj facet kiedys bral,fakt ma malego ale w lozku jest suuuuper

Gość do ciekawsskiej
kwestia indywidualna.odpowiedz tak i nie.kwetsia ilości koksu,jakiegi i czasu brania,a druga równie ważna to uwarunkowania genetyczne.początkowo może nawet wyglądać na takie 105 %, bo hormony dają o sobie znać.potem niestety organizm przestaje naturalnie wytwarzać hormon wzrostu i testostron.sprawia wrażenie mniejszego,ale ciała jamiste i gąbczaste się nie zmniejszą,to wynik mniejszego ukrwienia i mniejszego libido,braku popędu.

Gość ciekawskaaaa
pod warunkiem ze dany osobnik bierze hormon wzrost lub testosteron....ale dziekuje za odpowiedz!w pelni satysfakcjonujaca

Gość do ciekaws..
Moja Droga prawie każdy koks jest mieszanką testosteronu,albo jego pochodną.to straszne świństwo i zamiast tylko dbać o wielkość penisa swojego faceta pomyśl o jeszcze jednej ważnej rzeczy,KOKS TO LEKARSTWO,W KAŻDYM PRZYPADKU.brałabyś antybiotyki będac zdrowa i to niesiącami?!to strasznie wyniszcza organizm.to chore.ps.jestem instruktorem,ćwiczę 8 lat,bez koksu.pogodziłem sie z tym,że nie będę bardzo wielki,ale nie jestem wyjątkiem zatem 45cm w łapie,79 cm w pasie można mieć bez tego świństwa.pozdro dla was