Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampada

Czy calowanie sie z innym mezczyzna jest zdrada ?

Polecane posty

Gość lampada

gdy ma sie juz meza ? ale tylko i wylacznie calowanie i zdarzylo sie to tylko raz . On o tym nie wie oczywiscie , bo i po co ? !

Gość jesli mowisz
ze nie pilas alkoholu, a tak naprawde wzielas tylko lyk, to klamiesz czy nie?

Gość lampada
a ze jeszcze zapomnialam zapytac Czy zdarzylo sie to komus z Was ?

zdarzyło mi się jak nie miałam męża a ja byłam wolna ale wiedziałam że ma żonę. ktora nie chce z nim sexu, raz i wiem, że to była zdrada(również z mojej strony) i żyję z tym całkiem nieźle:) i wiem, że więcej tego nie zrobię.

Gość Krygerr
No ale ja jestem facetem i zdarzyło mi się całować z innym gościem. Czy to też zdrada ?

Gość hasdfkjqo
wg mnie to zalezy kiedy :) ja całowałam się z innym, ale nie uważam tego za zdradę. zrobiłam to tylko z przekory. chłopak od zawsze za mną latał, a tej jednej nocy nie... wiec sama poprosiłam go do tańca, i sama zaczęłam go całować. potem żałowałam, ale nadal twierdzę ze nie była to zdrada- to było całkowicie pozbawione uczuć, bardziej na złość- tylko nie wiem komu. większą zdradą dla mnie moze być spojrzenie pełne czułości na inną osobę niż taki "mechaniczny" pocałunek.

Zastanów się nad istotą pocałunku i sama będziesz wiedziała czy to zdrada!! pocałunek jest pierwszą oznaką większego zainteresowania i \"wstępem\" do \"miłości\". Nie całujesz pierwszego lepszego faceta-dlaczego?? wg mnie jest zdradą. Niby coś niewinnego, jednak jakby spojrzeć inaczej-jak Ty byś zareagowała gdyby Twój mąż całował inną?? pozdrawiam

Gość pati_ch-go
jest zdrada emocjonalana takze, poza fizyczna...i to bylo w twoim przypadku...

Gość lampada
moj maz zafundowal mi daleka podroz z 3 obcymi facetami podroz trwala 2 tygodnie , w tym noclegi w hotelu w jednym pokoju potem dolaczylo do nas kolejnych dwoch pomyslicie ...o zgrozo !! ale to tak pokrotce bo nie moge napisac szczegolowo . moze pomyslicie ze mnie wszyscy przelecieli ... odpowiedz brzmi nie , Ci trzej wogole nie byli mna zainteresowani ale ...ten jeden z dwoch ..tak ....byl namolny ... spalismy w tirze na jedny lozku ....bo nie bylo innego wyjscia i tak sie kecil kolo mnie ze ...przytulal ( bo w jednym lozku ) dotykal ... mowilam zeby tego nie robil bo ja mam meza ale on mowil ze mu to nie przeszkadza ....az wkoncu mnie pocalowal ... odskoczylam jak oparzona i mowilam zeby tego nigdy wiecej nie robil ....i to bylo tylko wtedy , jeden , jedyny raz....