Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAPRYŚNA

Uzależnienie od gier komputerowych

Polecane posty

Chciałabym się zapytać czy wasi mężowie, partnerzy, jakby ich tam zwał , grają w gry komputerowe? Moja druga połowa spędza na tym zajęciu każdy wieczór, w weekendy siedzi do 2-3 w nocy. Mam tego dosyć.

moj facet tez siedzi calymi dniami przy kompie..pracuje na nocki..i po powrocie do domu zamiast isc spac...to siedzi i gra w WOW..mam tego dosc!!!! dzis nie ma go caly dzien w domu- siedzi u kolegi i graja!!! potrafi wyjsc na godzine do niego i wrocic na drugi dzien w poludnie..bo przegraja cala noc...!!!!!! co robic?

Gość samanta ....
łooo przegrac cala noc? współczuje... a czemu, jak on cie kocha i jest z tobą, woli kolegów i głupie gierki niz ciebie. w nocy ze swoja dziewczyna/chlopakiem mozna robic wiele ciekawych rzeczy..... jak mozna wolec gry od seksu? powinnas isc z nim do seksuologa

Gość Jureksssss
tak tak lubimy sobie pograc:)

Gość Jureksssss
ja wczoraj gralem do 5 nad ranem..kobieta slodko spala sobie.

Gość Chlebczo
heh. co ja miałem o te niewinne kilkadziesiąt minut (no moze kilkaset) :O przed kompem. nie dało się jej wytłumaczyć. (ale to nie z tego powodu się rozstaliśmy )

panowie zastanowcie sie tylko...( jesli jestescie w stalych zwiazkach) czy warto poswiecic zwiazek dla komputera?! nie spedzicie przy nim calego swojego zycia...kiedys wam sie znudzi...i zorientujecie sie ze cos waznego z zycia wam ucieklo---kobieta ktora kochacie!!! ale bedzie juz za pozno!!!!!!

Gość 4tfrugvjdfjpvkas
mój facet też tylko gry i gry, czasami to nawet mi sie wydaje że specjalnie sie ze mną kłócił bo wtedy odpalał kopa i grał po kilkanaście godzin, ile ja sie przez to naryczałam i nakłóciłam z nim

Samantha..faceci to polglupki!!!!!dla nich licza sie zupelnie inne wartosci niz dla nas!!! nie na darmo mowi sie..ze faceci sa z innej planety :D zyja chwila, nie liczac sie z uczuciami innych...a szkoda :(

a ile jestescie ze soba? rozmawialas z nim na ten temat? hehhe ja robilam to milion razy...on i tak uwaza ze nie robi nic zlego !!!!!