nesti 0 Napisano Marzec 17, 2007 http://www.allegro.pl/item175260399_wyprzedaz_najmodniejsza_torebka_sezonu_czarna.html Chodzi mi o to czy dobrze się nosi - czy nie jest za wielka... Chcę kupić na allegro bo w sklepach nie spotkalam takiego fasonu. ostatnio są dość popularne więc moze ktoś z was ma takie cuś... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyM Napisano Marzec 17, 2007 Mam taką bardzo, bardzo podbną. Ja swoją kupiłam w reserved latem. Dałam za nią 39zł - bvyła akurat w promocji. Co do noszenia - jak dla mie wygodna, pojemna i ładna:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyM Napisano Marzec 17, 2007 mnie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuuup Napisano Marzec 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia-poznan 0 Napisano Marzec 19, 2007 mam taka na sprzedaz tylko ze braz czekoladowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia_24_83r 0 Napisano Marzec 19, 2007 zuzia-poznan mogłabys mi przeslas fotki jaka masz torebke:) i jaka cena.Napisz na email monia_24_83r@wp.pl czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia-poznan 0 Napisano Marzec 19, 2007 przesle albo wkleje tutaj wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia_24_83r 0 Napisano Marzec 19, 2007 oki czekamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola1234 0 Napisano Marzec 19, 2007 Torebka jest super:) Dziś widziałam dziewczynę na wykładzie z taką samą:) Aż się na nią zapatrzyłam, jednocześnie pomyślałam, że musiała kosztować kupe kasy:) Za 89 to się chyba skuszę:) Zuzia- poznań- szkoda, że nie masz czarnej, bo akurat jestem z Poznania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ole17czka Napisano Marzec 19, 2007 http://3dwhite.pl/?click=ed36686c863c661f40215aac47c51ebb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adorable 0 Napisano Marzec 20, 2007 Hej,to jak ma ktoś do sprzedania taką torebke tylko troche taniej??? Jest rzeczywiscie bardzo fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia_24_83r 0 Napisano Marzec 20, 2007 zuzia poznan czekam na tfoje foty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Marzec 20, 2007 ja mam do sprzedania-czekoladowa za 50 zł.Kupiłam na allegro,ale ani razu jej nie używałam,więc jest w stanie idealnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia_24_83r 0 Napisano Marzec 20, 2007 ooo to podeslij mi fotki na email monia_24_83r@wp.pl :) dzieki i czekam na foty albo wklej na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adorable 0 Napisano Marzec 20, 2007 Ja również poprosze o zdjęcie ania_108@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Marzec 20, 2007 zainteresowanym wyślę mmsy torby,bo nie posiadam jej zdjęć. Jest taka sama jak na tej aukcji: http://allegro.pl/item176505379_luksusowa_najmodniejsza_brazowa_czekoladowa.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia_24_83r 0 Napisano Marzec 20, 2007 a moge wiedziec dlaczego sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Marzec 20, 2007 po prostu nie podoba mi się :) jeden z wielu nietrafionych zakupow na allegro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona19 0 Napisano Marzec 21, 2007 ja juz jestem tak wkurzona na te allegro co nie kupie jak mi przysla okazuje sie ze jest calkiem inne i odsylam a swoja droga ta torba wyglada tandetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 0 Napisano Marzec 23, 2007 no więc kupiłam taką torbę, o jaką was pytałam i jest super :D bardzo udany zakup, zastanawiam sie jeszcze nad biała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooouuup Napisano Październik 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach