Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneska

co na blizne po kolczyku ??

Polecane posty

pare dni temu wyciągnęłam kolczy z pępka i zostały mi po nim dwie widoczne dziurki :| co zrobic zeby zarosły sie szybko i nie bylo widac blizny??

Gość Rabanna
A czemu nie chcesz juz kolczyka ? Na blizne- cepan, a dziurki z czasem sie zweza, cierpliwosci, choc nie wiem czy sie zarosna

Tez mialam kolczyk i wyciagnelam go bo przestalo mi sie to podobac i zaczelam smarowac mascia Contractubexem i Cepanem ale niestety nie pomoglo! Przyzwyczailam sie do tego ze mam tam mala blizne i bylo ok do czasu .... gdy zaszlam w ciaze i brzuszek sporo juz urosl (teraz 9 miesiac) i blizna bardzo sie rozlala na boki i w dodatku zabarwila sie na kolor sino-czerwony :( Okropnie to wyglada! U mojej kuzynki bylo dokladnie tak samo. Gdybym wiedziala ze piercing pozostawi na slady (byc moze do konca zycia) nijgdyyy bym sobie pepka nie przebila :(

Gość aneska--
niepocieszylas mnie, ja jestem przerazona:| jestm niby szczupla i mam lady brzch ale ta dziurka wyglada fatalnie, a zaniedlugo lato, basen plaża:| a smarowanie cepan nic nie pomoglo??

Gość aneska--
a po jakim czasie od wycaigniecie kolczyka zaszlas w ciaze??