Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropiciel spisków

Co mają ze sobą wspólnego Żydzi i Masoni?

Polecane posty

Gość tropiciel spisków

Gość -nie wiem...
Nigdy nie byli specjalnie lubiani w naszym kraju.

Chciałbym być i jednym i drugim :P :D . A poza tym, nie mają oni ze sobą nic wspólnego. No chyba że wrogów w osobach rydzyka i innych katofaszystów.

niestety musze to napisac otoz niejaki lowca jeleni kompromituje sie takimi oto terminami , ktore jako chyba czlek o niskiej inteligencji badz lenistwie umyslowym i poznawczym [ historia] wypisuje szukajac - lowiac jeleni na swoje glupawe okreslenia zaslyszane gdzies pod trzepakiem z flaszka denaturatu. mozna nie lubic i Katolikow a nawet trzeba nie lubic faszystow ale laczenie tych dwoch formacji , jest kompromitacja. coz wolnosc slowa aninimowa dozwala ale nie kazdemu dobrze sluzy. glupki niedouczone , ktorym z nienawisci mozg nie dziala nie powinni miec wolnosci slowa. bo to klamliwe nawolywanie do nienawisci i oszczerstwa.

Ty kompromitujesz się sposobem pisania i to wystarczy :D a katolicy, faszyści i komuniści mają ze sobą wiele cech - min. nie wyobrażają sobie że ktoś może mieć inne poglądy i chcą władzy absolutnej nad ciałami i umysłami wszystkich ludzi.

A poza tym ja katolików nie nienawidzę - ja mogę najwyżej współczuć im z powodu ich nieskończonej głupoty.

Gość tykwa
żydzi i masoni pojawiaja sie zawsze gdy Prawdziwemu Polakowi zabraknie argumentów do dyskusji:classic_cool:

To znane z psychologii podejście: projekcja własnej nienawiści na realne lub zmyślone jednostki/grupy oraz znajdywanie kozła ofiarnego. Nec plus ultra.

16:42 Łowca Jeleni To znane z psychologii podejście: projekcja własnej nienawiści na realne lub zmyślone jednostki/grupy oraz znajdywanie kozła ofiarnego. Nec plus ultra. ale nierzadko mozna spotkac rowniez przyklady ludzi, dla ktorych tym kozlem ofiarnym sa nie Zydzi i masoni, ale wlasnie katolicy.

Na przykład? Konkrety proszę. Ktoś zabrania katolikom pielgrzymek czy stawiania 10 z kolei kościoła w każdej mieścinie? Gdyby jeszcze nie za publiczne pieniądze....

zamiast glupio pisać o Żydach, uczmy sie wielu rzeczy od nich bo to nadzwyczaj mądry Naród. i chyba dlatego wielu ich nie lubi. a kto nie lubi mądrzejszych zamiast sie uczyc od nich zaswiadcza o swojej skrajnej glupocie.

Łowca Jeleni - alez nie chodzi tu o jakies spektakularne dzialania, wystarczy poczytac niektore wypowiedzi na forach. na przyklad taka: \"A poza tym ja katolików nie nienawidzę - ja mogę najwyżej współczuć im z powodu ich nieskończonej głupoty.\" wielu ludzi mogloby poczuc sie obrazonymi z powodu sugestii ich nieskonczonej glupoty. katolicy to calkiem spora rzesza ludzi, jak w kazdej duzej grupie sa wsrod nich madrzejsi i glupsi, a wrzucanie wszystkich do jednego wora i wypisywanie tego typu okreslen, jest nie tylko objawem braku kultury osobistej, ale rowniez sugeruje plytkosc myslenia sklonnosci do upraszczania sobie wizji swiata na zasadzie czarne/biale. mi tez nie podoba sie wydawanie publicznych pieniedzy na sprawy koscielne, co nie znaczy, ze wszystkich katolikow moge uwazac za niekonczenie glupich. wielu porzadnych i madrych ludzi, ktorym znam, sa katolikami.

Gość Jesli nie wiesz czyja to wina
To zrzuc ja na Zydow i Masonow...