Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kampari

ślub 2.06.2007

Polecane posty

Gość kampari

czesc kto ślubuje 2.06.2007 i w jakim mieście?

Gość kamparii
mało nas...

Gość tylko 23 dni...
he he ja tez mam slub 2 czerwca w lubinie. i troche zaczynam sie stresowac bo to w sumie juz tylko 23 dni..

Gość biore slub
Hej dziewczyny ja też mam ten szczęśliwy dzień 02.06.2007 sakramentalne "Tak" powiem w Przemkowie w Kościele NMP

Gość betarice
mój kuzyn ma ślub w tym dniu;-)

Gość tez biore w kosciele
pw NMP Matki Kosciola;) No i 2 czerwca

Gość ska22
witam dziewczyny...ja rowniez slubuje tego dnia i zaczynam coraz bardziej sie denerwowac!!! a jak wy to znosicie...wszystko juz dopiete na ostatni guzik??u mnie coraz wiecej na glowie...przez te przygotowania stracilam chec na cala uroczystosc...

Gość Elilka 26
Witam, ja też ślubuje 2.06 i jak narazie mam problemy tylko z sukienką, reszta w porządku :)

Gość zgarynka 82
ja tez slubuje 2 czerwca...i na raze wszystko idzi mi zgodnie z planem ...czyli nie denerwuję sie i wogóle wydaje mi sie jakby mnie to nie dotyczyło...mysle ze gorączka i stres złapie mnie gdzies w ostatnich dniach .... jutro ide na rozmowe jeszcze z dekoratorem a reszte juz mam oprócz kokardek na alkohol bo nie moge kupic takch jak chce;-(ale to najmniejszy problem

My mamy wszystko oprocz \'szczegolow\' typu wystroj sali, kosciola, transport, zawieszki, wstazeczki, kwiaty w tym bukiet panny mlodej, itp. Bedziemy mieli na to tylko 10 dni bo 21 maja przyjezdzamy na miejsce slubu. No coz, mam nadzieje ze wszystko sie uda. Jesli nawet nie do konca to przeciez najwazniejsza bedzie tylko ta chwila w ktorej bedziemy sobie slubowac milosc i wiecznosc.

no faktycznie malo czasu nam zostalo. Ja wlasciwie to jakos dzisiaj sie tym wszytskim strasznie stresuje, ale to chyba wina tez pogody :D Z tym ze dzisiaj mam doline ma maksa i wszystko co zwiazane ze slubem nmnie stresuje... Czasu coraz mniej a ja musze isc jeszcze raz do parafii doniesc wszystkie dokumenty (nadodatek moj TZ nie moze znalesc swiadectwa maturalnego :(), nie mam zalatwionej spowiedzi, wybranej wiazanki, zamowionego tortu, odebranych obraczek etc. Zaczyna sie to wszystkoz bierac na ostatnia chwile. A na dodatek tego wszystkiego moj TZ na caly przyszly tydzien bierze samochod, bo ma wyjazd sluzbowy, tak ze nie bede mogla nic zalatwic. Do popoludnia pracuje a bez auta juz nic pozniej nie zalatwie ;( Nie wspominajac ze nastepnego dnia po slubie moj wujek ma 50 lecie tak ze musze sobie jeszcze jakis ciuch kupic :/ Przepraszam ze wam sie tak zale, ale musialam sie wyrzyc :)

Kampari, glowa do gory. Bedzie dobrze. Jakby nie bylo to jeszcze cale 3 tygodnie. A po co swiadectwo maturalne? Chodzi o religie w liceum? U nas ksiadz byl bardzo wyrozumialy i tego nie wymagal. Moze i waszemu jakos wyperswadujecie. Ja tez nie mam jeszcze wielu rzeczy. Nawet suknia jeszcze nie dotarla i to mnie zaczyna najbardziej martwic. Ale wierze ze bedzie dobrze. Musi byc! Tort mozna zamowic z tygodniowym wyprzedzeniem, ja tak bede zamawiac, kwiaty tez. Nawet nie jestem zdecydowana na wiazanke. Chyba lilie bo one tak slicznie pachna...

czerwcowy blizniaczek - dzieki za pocieszenie :) juz troszke mi lepiej. Spokojnie, ja sukienk tez jeszcze nie mam. 21 mam ostatnia przymiarkę a 28 odbiór ;) Licze ze bedzie oki ;) jesli chodzi o bukiet to ja wybralam ze storczyków zielonych :P Lilie mi sie strasznie podobaja jednak nie lubie ich zapachu bo mi sie po nim robi niedobrze :( ale kwiatki śliczne :) Kurde, mam nadzieje ze mi sie uda to zalatwic z ksiedzem, ale sie tym martwie :( tym bardziej ze mojego TZ caly przyszly tydzien nie bedzie, a ksiądz i spowiedz leżą mi najbardziej teraz na sercu... No ale coz zobaczymy :)

Gość edytka.putkowo
To już niedługo.Ostatnie przymiarki, kupowanie alkoholu, zamawianie ciast, wybieranie szczegółów w bukiecie.I raz dwa , a jutro bedziemy już po.:)