Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgggggggggggggggg

Samochod , garaz itp...

Polecane posty

Witam Wszystkich ! :) Planuje sobie kupic samochod .Jestem poczatkujacym kierowca wiec przydalby sie taki nie drogi bo musze sie liczyc ze jakas stluczka moze sie zdarzyc .Mysle ze moze.... punto lub sei czento do 12-15 tys , co Wy na to ? czy za takie pieniadze kupie jednego z nich i w miare sprawne tzn aby sie nie rozkraczyl na srodku drogi bo nie wiedzialabym co poczac . :D I moje drugie pytanie do tych co mieszkaja w miescie Gdzie Wy trzymacie swoje samochody ? macie garaze czy na ulicy pod blokiem ? bo moi rodzice sie obawiaja ( mieszkaja na wsi ale ja bede w miescie ) kradziezy .Jak to jest powiedzcie mi prosze ! :) No chyba nikt nie skusi sie na takiego 'grata ' jak bede trzymala go pod blokiem :D Prosze sie nie smiac i prosze o powazne odpowiedzi bez glupich i zbednych komentarzy :)

Gość abcdefggggggggggggggg
wiec jak ...nikt nic nie napisze ? ...bo bede plakac 😭

Gość za taką kwotę
spokojnie kupisz seicento czy nawet punto, oczywiście używane. Ja trzymam w garażu - "wynajmuję" u znajomych. U mnie pod blokiem nie jest za bardzo bezpiecznie, niedaleko jest monopolowy, więc zdarzają się nie tyle co kradzieże, ale wyłamywanie lusterek, zarysowania itd. :O

jak bedziesz uzywac samochod to masz gwarantowane ze w ciagu kilku dni ktos zarysuje chociazby na parkingu przy tesco ... tego nie unikniesz ... kup jakis starszy samochod to nie bedziesz plakac jak to sie stanie

Gość Agrafka303
Jak będziesz kupowała samochód,to poradź się kogoś kto się na tym zna.Najlepiej dokładnie razem obejrzeć auto,jeśli nie znasz się na technicznych szczegółach.No my wynajmujemy garaż,bo w okolicy zdarzają się podpalenia samochodów i kradzieże.

Gość Agrafka303
Nissan Micra,citoen saxo,opel corsa,volkswagen polo-mój mąż twierdzi że to o niebo lepsze samochody w tej cenie niż seicento i punto.

Gość Agrafka303
A wolisz w benzynie czy w dieslu?

chyba w benzynie , bo sa tansze ( o ile sie nie myle ) wiem ze jak bede kupowac to nie sama oczywiscie ale chcialam tak orientacyjnie podpytac na co sie nastawiac :) nie wiem czy kupie w tej cenie (te co mi podalas ) micra za bardzo mi sie nie podoba , moj maz mial opla corse i byl super tylko ja tak mysle ze moze na poczatek cos tanszego a potem jak dojde do wprawy to zawsze mozna zmienic no tak ....z tym garazem to bede miala problem pewnie bede musiala przenies sie do mamy na wies :( no bo przeciez jesli mi ktos porysuje to szkoda ... w sumie wyda sie pieniadze i ...klapa :(

Gość Agrafka303
Używane w dieslu nie są droższe od benzynowych wszystko zależy od stanu technicznego,ale przewaznie diesle mają większy przebieg.A wolisz małe czy kompakty?

a co to znaczy kompakty ?:D

Gość Agrafka303
Kompakty tzn.wielkość np.opla astry

wole male :) lepiej zaparkowac mowia ze punto ma dobra widocznosc a ja mysle ze sei cento byloby lepsze ( bo zgrabniejsze tylem :D no ale mniejsza widocznosc ) pewnie jednego z tych wybiore :) jak dla poczatkujacej ... po co sie rzucac ' na gorace wody ' tak od razu :)

Gość Agrafka303
Twoje pieniądze i Twój wybór.Życzę udanego zakupu :)

Dziekuje ! :)