Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palec u nogi

Mam krzywy palec u nogi .

Polecane posty

Gość palec u nogi

Wlasciwie u obydwoch , trzeci palec z kolei jest krzywy taki zakrzywiony w dol i mi deformuje cala stope . Mam problem z zakupem butow na lato bo zawsze chce takie co by choc troche zakryly ten palec , japonki -odpadaja . Jak nie moge takich dobrac to przewaznie mam palce zakryte ale tego nie lubie ...w upalne lato chcialabym odkryc i wymalowac paznokcje aby stopa wygladala elegancko . Bardzo mnie to krepuje . Wlasciwie nie wiem dlaczego tak jest , czy to wada wrodzona czy od noszenia ciasnych butow w dziecinstwie . Czy jeszcze tez ktos tak ma czy tylko ja ?

Idź do lekarza pierwszego kontaktu ... on da Ci skierowanie ... kurde zapomniałem do jakiego lekarza :) ... Może da się jeszcze wyprostować te palce :)

Gość Monika 19.latek z wawy
ja mialam podobnie-dotyczylo sie paliczka czyli tego najmniejszego paluszka-bylam u lekarza dal mi skierowanie do chirurga,ten zlamal palec i od nowa nastawil :) bez obaw to nic nie boli,nawet nie potrzeba bylo zadnego znieczulenia,jesli masz wysoki prog bolu:) powodzenia,wiem jak to potrafi zepsuc humor

Gość Donka11
Witam mam pytanie, kiedys miałam zlamana nogę wraz z palcem u nogi został on nieprawidłowo złożony i teraz ma krzywego palca jest zgięty tak jakby na pól ale bez przesady wychodzi w tym 2 palcu u nogi taka kostka i wlaśnie tam jest zgięcie , okropnie to wygląda. Jest możliwość tego nastawienia u chirurga urazowo otopedycznego, jaka jest cena czy moze jest możliwe na kasę chorych a jak nie to jaka cena jest zabiegu prywatnie i ile kosztują wizyty? prosze i odp. dziękuję.