Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwad

ile dac sobie czasu na dojscie do siebie po rozstaniu?

Polecane posty

Gość odwad

dwa miesiace?

Gość na to nie ma reguły
Jeśli związek został zakończony w odpowiedni sposób, tzn. (tak mi się wydaje) masz całkowitą pewność, że naprawdę CHCESZ zakończyć, to wtedy dość szybko można wejsć w nowy związek :-))) Znam to z autopsji. W styczniu zakończyłam definitywnie bardzo toksyczny dla mnie związek, 4,5 -letni, który mnie zjadał i dołował. W chwili podjęcia tej decyzji miałam już 100% że "to nie TEN", że nie dorasta mi do pięt, jest egoistą kłamcą oszustem i kimś z kim nie chciałabym spędzić reszty życia. Niedługo (w niecałe 2 tygodnie) po tymże definitywnym zakończeniu tamtejrelacji spotkałam mojego obecnego mężczyznę, który jest cudowny wspaniały, fantastyczny,kochany, i... mogłabym tak jeszcze długo wymieniać :-))) Czuję się szczęśliwa,czuję że jestem bardzo mocno kochana (z wzajemnoscią rzecz jasna), i wszystkim życzę takiego szczęścia. A wcześniejsze przejścia z tamtym toksycznym egoistą po prostu odeszły w niepamięć... Chociaż prawda jest też taka, że nasze wszystkie nieudane związki z przeszłości są taką szkołą życia i uczą nas, czego unikać w związku, jak go pielęgnować, jak dbać o partnera życiowego i o związek. Pozdrawiam wszystkich, Szczęśliwa Ciągle Zakochana Kobieta.

Gość totalny dolek.
ja jestem po juz 7 miesiect. i nie jest lepiej tylko gorzej.

Gość I am blue
Ja jestem po 3 latach i jest coraz gorzej...

Gość no wlasnie
to zalezy od tego jak sie rozstaliscie. ja zostalam porzucona przez chlopaka, ktorego bardzo kochalam. minelo prawie 4 lata a ja ciagle nie moge zapomniec.

Gość totalny dolek.
nie zartujcie, powaznie-3-4 lata? ja ciagle sie ludze ze ktoregos dnia sie obudze i nie bedzie juz tego koszmaru tesknoty...

Gość barlon
to nie zależy od czasu trwania związku ale od zaangażowania w niego,im mocniejsze było tym lepiej dłużej odczekać(niektórym nie przechodzi do końca życia)

Gość a ja sie
mecze juz pol roku... I nie ma poprawy... Moze troche, ale nadal nie potrafie sobie ulozyc zycia bez NIEGO :(

Gość bba
Do konca zycie ? :o Prosze nie ! :o Ja juz niedlugo 7 miesiecy.

Gość little
po kilku latach i jest gorzej o boze a jestem po 6 m-cach i jest raz lepiej raz gorzej zalezy od humoru czasami wszystko mi sie przypomni i tesknie jak cholera :( w ogole nie wyobrazam sobie siebie z innym nie moge sobie znaleźc teraz chłopaka :(

W serialu \"Seks w wielkim miescie\" podano kiedys bardzo konkretna regule :D Dojscie do siebie po zerwaniu, czy tez wypadniecie z obiegu osob do wziecia, powinno trwac tyle co polowa czasu trwania zwiazku. Czyli np zwiazek trwal 2 lata - wiec po nim robimy sobie rok przerwy.

Gość bba
Blu Berry w moim przypadku sie to nijak ma do rzeczywistosci.

Gość bba
Wedlug tej teorii powinno dawno minac :o

to widze że jeszcze wszystko przede mną...spoko, wole sobie żyły podciąć.

Gość u mnie minęło 8 miesiecy i
nadal jest mi źle:( co najgorzej nic mnie nie cieszy:( różne sposoby działają na krótko:(

Gość Najlepiej ...
35 dni 8 godz.15 min. 24 sek.