Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko...zatroskana

czy przytylyscie po tabletkach anty??

Polecane posty

Gość pytanko...zatroskana

zastanawiam sie nad nimi ale boje sie ze duzo przytyje a juz i tak mam 10 kg do zrzucenia po ostatniej ciazy...pomocy!!!!

Gość meheret
schudłam... i znów chudnę;/

Gość akma
ja biore od 5 lat od dwoch te same wczesniej zmieniałam a cały czas waże 48 kilo. nic sie nie zmienia:)

schudłam na początku brania jakieś 3 kg potem waga stała w miejscu jakies 2 lata a pod koniec brania normalnie mi kilogram za kilogramem przybywał bo puchłam jak świnia jakaś :P odstawiłam i wszystko zniknęło w jakieś 3 tygodnie ;) p.s jadłam cały czas normalnie, ani się nie opychałam ani nie dietkowałam :D

jaka kobieta nie tyje po yasmin? otoz nie kazda lecz indywidualna bo kazdy reaguje inaczej tak wiec nie masz co polecać... a co do watku to ja schudłam po tabletkach niestety

Gość akma
ja biore yasmin i nie tyje. schudnąc mozna bo to jedyde tabletki które nie zatrzymują wody w organiźmie wiec tez polecm zwłaszcza tym które chcą chudnąc. bo po nich przytyć samoczynnie sie nie da

AKMA ja brałam RIGEVIDON i tez schudłam mimo, ze one zatrzymuja wodę w organiźmie :P a moja koleżanka po YASMIN przytyła 4 kg także to nie reguła i wszystko od organizmu zależy