Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria____ania

OD JUTRA DIETA DIAMONDÓW !!!!

Polecane posty

hm...jesli chodzi o diete diamondow, to nic prawie o niej JESZCZE nie wiem oprócz tego ze rano je sie tlko owoce i nie mozna łączyc miesa i ziemniakow.,ale wkrótce to sie zmieni :) M.in po to wpadam na to forum. Na razie przez ten tydzien oczyszczanie owocowo-warzywne i zdobywanie info o tej diecie. jak tylko sie czegos dowiem, od razu wiem gdzie pisac ;)

Izulka! ladnie to tak oszukiwac? mialas cos dzis skrobnąc a tu o! pustka!jedna wielka. I jak soe czujesz? Ja tak,jakbym połknęła budkę warzywami... o owocach juz nie wspomne ;)

Gość powiedzcie mi..
czy w tej diecie mozna jesc mięso?

czesc dziewczynki:):) sorrki ze nic nie pisałam,ale nie miałam zabardzo kiedy:( Dzisi juz znalazłam troszke czasu:),aby cos napisac:P:P I jak tam śiweta mijaja??smaczne były???:) Ja objezdziłam rodzinke troszke i wszedzie cos trzebabyło jesc:Pwiec postanowiłam,ze bede jadła tylko ciasta i nic nie mieszałam:P:P mmmm:Pto chyba zgodne z dieta diamondów?:P Miłych świat:):)

Gość nixie
witam ! :) też postanowiłam wziąć się za siebie na wiosnę ;) ale na razie przygotowuję się do oczyszczenia i zrobię to zgodnie z zasadami tej diety, później głodóweczka i przestawię się na tą diete w całości :) Tylko niech mi ktoś powie czy te majonezy i śmietany w sałatkach są ok ? później zastąpię je jogurtem ale na razie te świąteczne są właśnie takie...i mam jeszcze pytanko czy warzywa + feta to dobre połączenie ? Nie znam jeszcze za dobrze zasad tej diety więc jeśli ktoś byłby tak miły i mi pomógł będę bardzo wdzięczna :):) pozdrawiam !

Myślałam, że wiem wszystko o tej diecie, póki nie przeczytałam przykładowego menu w książce np. sałatka warzywna z kukurydza i serem ! Albo talerz warzywno owocowy! Czy tylko mi się to wydaje dziwne?

Gość nixie
Gosia_GG ja nie wiem o tej diecie praktycznie nic... Jeśli możesz to podaj jakieś dobre, sprawdzone przepisy :)

warzywa+feta to jest ok połączenie:)bo feta to białko a warzywa mozna łaczyc z białkami i weglowodanami:),tylko wegle i białka nie mozna ze sobąmieszac.. Tu pisze połaczenia jakie mogą byc i jak ja jem ,kazydy posiłekoddzielnie i conajmniej 3godziny przerwymiedzy nimi: *na sniadanie owoce pod rózna postacia i osobno bez zadnego połaczenia *ryz+warzywa *kasza gryczana+warzywa *jajka gotowane+warzywa *mieso+warzywa *kotlety sojowe+warzywa *chleb+warzywa *ser biały+mozna dodac jogurtu natur.+szczypiorek+rzodkiewka i dotego jeszcze podmidorek *wafle ryzowe polane miodzikiem i posypac np.ziarnami słonecznika lub dyni *ogólnie to jem duzo orzechów i ziarna słonecznika i dyni:) *owsianke sobie jem czasami JA lubie przewaznie surówki warzywne No nie wiem co jeszcze napisac,jak sobie przypomne to napisze:) pozdrawiam:)

Izulka! a jak nasze tygodniowe oczyszczanie? udalo sie? ja wutrzymalam, a przy okazji 2kilo poszlo na spacerrrrrr :*

anonymka :) ja zrobiłam sobie dwu dniowąoczyszczającą i piłam tylko soczki z jabłka,kiwi i mandarynki:)no i tak schudłam kg:),ale za to lepiej sie czuje :)nie z powodu tego-1kg tylko poprostu jakos tak lekko sie czuje:):):),a teraz jem w miare zdrowo:) POZDRAWIAM:)

Izulka to swietnie! Ja jednak bede musiala pozegnac sie z tym topikiem... chcialam zaczac te diete diamondow, ale zbyt duzo jej wersji znalazlam, a kazda inna od drugiej. Od poniedzialku zaczynam diete hollywoodzka :) podobno 8kg w 17 dni! zobaczymy to ja POZDRAWIAM :*

a czy takie połaczenie jest złe???? Wafle ryżowe takie okrągłe+miód + posypane słonecznikiem?????

Gość vitakinga
Kiedys stosowalam ten styl zycia i mam o tej diecie bardzo dobre zdanie. Od jutra zaczynam, mam do zgubienia ok.10kg. Buziaki ;)

vitakinga ja na tej diecie jestem cały czas i tez uwazam jąza bardzodobrą a po za tym to jest moj styl żywienia:)dokonca zycia:):).A Ty vitakinga jakie masz menu dzienne????? Jest ktoś jeszcze kto stosuje tą dietke????

Gość ja chciałabym
ale tak bardzo lubię mięsne sosy do makaronu...ale spróbuję inaczej przygotowywam makaron ale ma pytanie co mozna jesć na chleb? bo ryby nie mozna miesa, sera białego ani zółtego też nie to co???jakies sałatki warzywne np z majonezem?

na kanapki daje np.sałate,pomidorka,cebule,papryke, rzodkiewke,szczypiorek,polewam ketchupem,ale nie zawsze. Czasami robie sobie takie same kanapki tylko ze w tosterze. Albo robie sobie rózne sałatki warzywne i daje na chleb. Przezostatnie 4 dni wogóle chleba nie jem bo jakos mi nie potrzeba:) Daje rade bez...

aha kiełbas i wedlin tez juz nie jem ,odkad przestałam je jesc kompletnie mi ich nie brakuje,tak samo jest ze słodyczami i cukrem,kiedys nie umiałam wytrzymac bez słodkiego ,a teraz kompletnie mi tego nie braakuje:P:P:) A ryby i chude mięso jem z róznymi sałatkami warzywnymi:):)pycha

Gość ja chciałabym
a mam problem bo na sniadanie uwielbiam płtaki z mlekiem... z chlebem to jeszcze mozna wytrzymac ale nie wiem czy tak szybko oducze się jesc płatki z mlekiem:-( ale chyba raz dziennie mozna odstapic od reguły?

Gość elenitsa
witam drogie panie!!! , to mój drugi dzień .dopiero jestem po książki lekturze ks dieta życia .Dotarło do mnie obrazowo to co tam przedstawiono. Przeczytałam całe forum trzymam za was kciuki ,dołączam się mam co tracić a za sobą 16 zrzuconych kilogramów -Nie poddam się

Gość monik123
reaktywacja tej dietki może ktoś też jest chętny ją zacząć? albo podzieli sie doświadczeniami?

Gość inka198444
ja ja ja chce ja zaczac,ale mało osób zna tą diete i nie ma z kim powymieniac sie doswiadczeniami,albo pomysłami...

Gość monik123
ja zaczne ją od jutra stosować

Gość monik123
z miłą chęcią będę wymieniać się doświadczeniem, tylko przez kilka dni nie będę miała dostępu do internetu ale tak od środy lub czwartku to na sto procent. A masz jakieś doświadczenia z tą dietą, co jadłaś jak ją stsowałaś?

Gość inka198444
monik123 jestes jeszcze na kafeterii??

Gość monik123
hej jestem jestem i stosuje zasady tej dietki po południu znikam niestety...

Gość inka198444
witaj:)i od kiedy stosujesz te zasady?? ja stosowałam z małymi podknieciami,ale szło mi to całkiem dobrze:) Teraz jade na wesele w sobote ..i co mi radzisz w takim przypadku????jak jesc:D?by było oki..w sumie myśle sobie ze ten jeden dzien poprostu sobie odpuszcze i nie bede robiła z tego wielkiej tragedii:)pozdrawiam:)

Gość monik123
moim zdaneim drugie danie i pierwsze spokojnie możesz zjeść, pozatym ja byłam w tę sobotę na weselu i nie chciało sie jeść tak gorąco, ja znikam do czwartku, pa

Gość inka198444
haloo jest tu kto:)??

Gość anusia9
Czy ktoś może mi napisać jak wygląda jadłospis? Oprócz śniadania z świeżo wyciśniętym sokiem i dwóch porcjach owoców nie moge sobie ustalić odpowiednich posiłków:(