Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria____ania

OD JUTRA DIETA DIAMONDÓW !!!!

Polecane posty

co za skit! naskrobałam taka ładna odpowiedź i znikła!!

Gość Kasiarte
Hej, od wczoraj jestem na diecie. Efekt - to 0,90kg mniej!! Czuję się świetnie wszystko mi w niej pasuje a najbardziej to te owoce do 12.00 :). Pozdrawiam i będę informować o postępach.:) Waga 70,90kg Wzrost 170 Cel 60kg waga na dziś 70kg

Witam Kasiarte :) I gratuluję ci świetnej decyzji :) Mlee, @Justa@, KKKdash co u Was? jak idzie?? :) u mnie świetnie :) czuję się super a posiłki komponuje mi się coraz łatwiej :) dziś dostałam @ wiec zważę się troszkę później niż planowałam ale to nic :) co dziś jadłyście dziewczynki?? Buziaki!

Gość Kasiarte
Cześć:) Mój jadłospis na dzisiaj to: do 12.00 owoce -gruszka,jabłko,mandarynka i banan po sztuce każdego :) obiad:podsmażona szynka 4 kawałki i do tego sałatka grecka w między czasie zjadłam 2 kanapeczki z ciemnego pieczywa+pomidor popijam wodę i sok ze sklepu marchew,jabłko czuję się naprawdę dobrze nawet super dobrze :) nie mogę doczekać się jutra czy waga trochę drgnie i będę miała wymarzoną 6 z przodu ;) Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia i wytrwałości Waga 70,90kg(15.05.2012) wzrost 170cm cel 60 kg Waga 70kg(16.05.2012)

Kasiarte myślę, że lepiej będzie jeśli będziesz się ważyła co tydzień- waga może się wahać (lepiej zebyś się nie zniechęcała) a poza tym myślę, że to też większa motywacja oby wytrwać od ważenia do ważenia i zobaczyć spektakularne efekty :) taki jest mój sposób ale zrobisz jak uważasz ;) A ser feta z sałatki greckiej i obsmażana szynka to chyba nie zbyt dobre połączenie.. ale mimo wszystko jestes dzielna! Gratuluję ;* co u reszty naszych Diamencików??

Gość kaja_ms
Witam Jestem nowa i dzisiaj zaczynam, mam książkę Mai Błaszczyszyn i są tam bardzo fajne przepisy, ja muszę dzis coś wykombinować na szybko bo mam do pracy na 12 i wracam przed 21 wiec będzie ciężko. Właśnie zjadam jabłka i wybiram się na targ warzywny po świeże warzywka w ogródku mam już sałatę więc ją troszkę dzisiaj przezedzę. Mój cel to 55 kg teraz jest jakeś 63 przy wzroście 158 więc wygladam troszkę jak tocząca się kulka. Jeśli w ciągu miesiąca nie schudnę do 58 kg to wybiorę się do dietetyka.

Gość Kasiarte
witajcie :) Dzisiaj na śniadanko banan i jabłko jak na razie :). Nie mam weny co na obiad...może kalafior? podjadę do sklepu to może coś mi wpadnie w oko. Jedno jest pewne czuję się naprawdę dobrze i lekko, brzuszek mniejszy jeszcze trochę mu pomogę bo wybieram się na siłownię :). @olus19@ poszłam za twoją sugestią i zważę się za tydzień a jak mnie będzie bardzo kusiło to w niedzielę :) Powodzenia na dzisiaj :)

Gość KKKdash
Dziewczyny ja żyje tylko mało czasu ;-( postaram odezwać się jak najszybciej , buziaki i dużo wytrwałości !!!

Czeeeść :) u mnie super dzień :) wszystko idzie jak po maśle (póki co) :) mój obiad.. dzisiaj makaron z sosem warzywnym :) a ostatnio robiłam makaron ze szpinakiem.. pyszności :)

Gość Kasiarte
Ja dzisiaj zjadłam fasolkę po bretońsku...myślicie że przesadziłam? :(

NA DZIŚ JEDZONKA KONIEC :) rano: 2 gruszki później jabłuszko i pomarańcza.. (trzeba troch zmniejszyć tą ilość ;/ ) śniadanie: bułka z warzywami (ok 12:30) obiad: makaron z sosem z warzyw (15:30) kolacja: 150g twarożku z rodzynkami (18) wiem.. kolacja za wcześnie ale o 19 mam... ZUMBĘ!! bardzo bardzo ją polecam :) jestem osobą bardzo aktywną fizycznie i staram się codziennie ok godziny ćwiczyć ale dawno nie spociłam się tak jak na zumbie :) dosłownie kapało mi z noska a co piosenkę wycierałam się ręcznikiem :) Jak u Was laski?? :)

Kasiarte ale mamy synchronizację ;) przesadziłaś czy nie.. jutro będzie lepiej! nie traćmy wiary w siebie :) Głowa do góry ;*

Gość Kasiarte
Już mi minęło poczucie winy :) zjadłam fasolki ok 200g a a to tylko 200 kcal.To była wegetariańska bretonka,myślę że mogłam zjeść w końcu to warzywo i z niczym nie łączyłam ;) @olus19@ ja też usilnie wybieram się na siłownię ale z tym już jest ciężko ,jestem typowym kanapowcem i stąd ta "lekka"nadwaga. Na pewno idę na Body Space w tamtym roku przed urlopem pomógł mi rewelacyjnie i w połączeniu z tą dietką oczekuję cudów :) Pozdrawiam

widzisz :) na lato będą z nas niezłe laseczki ;)) Powodzenia jutro :) ja czuję, że po Zumbie będę spała jak zabita :) na początku zawsze jest ciężko się ruszyć.. ale z czasem.. staje się to taką przyjemnością.. ogromną! Ja się uzależniłam!! :)) Buziak dla Ciebie moja wytrwała :*

Gość Kasiarte
Wiem ..Zumba jest rewelacyjna chociaż sama na nią nie chodziłam : ) ale z mojej koleżanki jest suchar :)

Gość @Justa@
Dobrze, że znów tu weszłam... Zaczynałam się już łamać i choć nie popełniłam grzechu ciężkiego (w moim przypadku to opychanie się słodyczami) to moje łączenia pozstawiają trochę do życzenia.. Cieszę się, że tak tu aktywnie. Mam nadzieję, że to mnie zmotywuje. Biorę się w garść. Na nowo przejrzę książkę Błaszczyszyn i koniecznie muszę sobie zaplanować posiłki z większym wyprzedzeniem, bo inaczej moje postanowienia nie wypalają. Już kilka razy odwiedziłam siłownię, ale jak tak czytam o Twoich olus19 wysiłkach to myślę, że powinnam zacząć to robić regularnie. Kasiarte - mamy ten sam problem, może spróbujemy z tą siłką, na początek 2 - 3 razy w tygodniu? No i też rozpocznę ważenie co tydzień. Mam wesele 7 lipca, na którym jestem świadkiem i muszę wyglądać bosko ;D na razie jestem mocno zaokrąglona. Jak się porządnie zabiorę za dietę, jak myślicie, ile można w 6 tygodni zgubić? Ech.. Do boju! Buźki!

Gość Kasiarte
Dzien doberek w piąteczek :) dziewczyny jak wytrwałość i samopoczucie? Moje dzisiejsze śniadanie to 2 kiwi ,później będzie jabłuszko. Na pewno zjem po 12.00 kanapki z pomidorkiem a na obiad bretonka wegetariańska :) ,pije dużo wody niestety unikam rano soków bo troszkę boję się o mój żołądek. @Justa@ do lipca na 100% będziesz laseczka tylko 3maj się zdrowego żywienia,nie ma siły że nie zadziała.Jak masz problem ze słodyczami to może łykaj chrom , ja nie mam i nie miałam nigdy z łakociami problemów ale kanapowy tryb życia zrobił swoje :). Powodzenia na dziś :)

dzisiaj byłam bliska zjedzenia lodów.. CYTRYNOWYCH! ale nie dałam się!! :) jak dobrze :) uff... i nie jadłam dziś kolacji.. jakoś nie miałam ochoty :) byłam na kręglach.. mały to wysiłek ale zawsze coś :) Buziaki dla Was :*

Gość @Justa@
Nie mam się specjalnie czym dziś chwalić, ale jak pisałam jutro ustalę sobie jadłospis na cały tydzień i zrobię pod tym kątem zakupy. No i wybieram się jutro na siłownię, mam nadzieję, że dobrze skomponowany posiłek i trochę ruchu skutecznie obniży moją wagę. Do jutra. Buziaczki! :)

Gość Kasiarte
Cześć dziewczyny :) U mnie wszystko zgodnie z planem tzn.owoce na śniadanie i dużo wody . Na obiad dzisiaj planuję makaron razowy ze szpinakiem mniam :), na kolację jajka na kanapki z pomidorkiem . Powodzenia na dziś ,pozdrawiam.

u mnie też wszystko ok:)) cieszę się, ze tak super nam idzie :) kiedy ważenie??

Gość @Justa@
Hej! Właście przygotowuję sobie obiadek: ziemniaczki, marchewka, fasolka, kalafiorek (w zasadzie powinnam zjeść to jako kolacyjkę, ale że to sobota to zamieniłam sobie posiłki ;P) na kolację zjem z chlebkiem sałatkę z sałaty, pomidorów, ogórka i oliwek - myślicie, że mogę dołożyć do tego fete? Stwierdziłam, że będę bardziej restrykcyjnie przestrzegać zasad diety, żeby były lepsze efekty, chlebek z feta pewnie się nie lubią..? Kasiarte mararon ze szpinakiem brzmi super. Nie mam niestety ręki do szpinaku, możesz mi powiedzieć, jak go przygotowujesz i w ogóle świeży czy taki z mrożonki ;) ? Zdaje mi się, że jestem najbardziej okrągła ;P 168 cm 19.05.2012 75 kg Cel: 65 kg..

Gość Kasiarte
@Justa@ makaron ze szpinakiem jest bardzo prosty,potrzebne jest: tagliatrlle (grube wstążki) ja kupuję ciemny makaron z lubelli jest rewelacyjny i świetnie komponuje się ze szpinakiem. Gotuj go w między czasie przygotowania szpinaku. Szpinak kupuję zamrożony rozdrobniony albo ten zupełnie zmielony(nie liście) i unikaj szpinaku z biedronki tam jest mielony chyba razem z korzeniami :). Na patelnie nalej sporo oleju i zeszklij na nim 1 średnią cebulę może być duża wg uznania, dodaj zamrożony szpinak i trochę to podsmażaj,dopraw solą i pieprzem lub vegetą.Pod koniec dodaj czosnek zmiażdżony w prasce i też wg uznania ja dodaję 4 ząbki bo bardzo lubię. Można dodać 2-3 łyżki gęstej kwaśnej śmietany ale ja z niej zrezygnowałam. Ot i całe danie.Robi się go naprawdę szybko na długość czasu gotowania makaronu. Dzisiaj śniadanko tak jak już pisałam owoce: kiwi,jabłko i banan Obiad makaron ze szpinakiem Kolacja jajka na kanapce + pomidor Ważenie będzie jutro ale już mam mniejszy brzuszek i biodra tak mi się wydaje :) syn też to zauważył to chyba jest dobrze :) pozdrawiam

Gość Kasiarte
Oczywiście wymieszaj makaron ze szpinakiem najlepiej w garnku jest pewność że równomiernie pokryje się każda wstążka makaronu i ......smacznego :)

Gość @Justa@
Dzięki Kasiarte za dokładny przepis :) wypróbuję jutro. Ostatecznie wylądowałam wczoraj na grillu, ale zjadłam tylko kiełbaskę z sosem musztardowo - ketchupowym. Dziś natomiast od rana: kawałek arbuza, jabłko, banan, jabłko. Na obiad kotlety z kurczaka, mizeria, a że jadłam u brata to skusiłam się na ziemniaczka... :( Tyle mojego, że byłam dziś na wycieczce rowerowej i zmęczyłam 30 km.. Oj, mój organizm chyba nie zna słowa kondycja, trzeba będzie ostro popracować i nad tym :P Co u Was dziewczyny? Czy chociaż Wy rzetelnie trzymacie dietkę? Pozdrawiam :*

Gość @Justa@
A i jeszcze jedno, Kasiarte pochwal się, co pokazała waga! Chętnie się podbuduję.

u mnie w porządeczku :)) ani jednego grzechu :) @Justa@ nie martw się tą kiełbaską.. jeden skowronek wiosny nie czyni ;) ja chyba od jutra zrobię sobie 10-cio dniową oczyszczającą... co o tym myślicie??

Gość santienga
podoba mi sie ta dieta ale czy jedzac na czczo owoce nie szkodzi sie zoladkowi? czy tak jest zdrowo?