Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minnie Mouse

facet 23 lata wygląda na 35

Polecane posty

Gość Minnie Mouse

:) Hej dziewczynki , chciałam poradzić się Was jak pomóc memu mężczyżnie. ma 23 lata i od jakiegoś roku zaczął starzeć się w tempie moim zdaniem zastraszającym. zmieniła mu sie sylwetka, wypadło strasznie dużo włosów, ma wielkie zakola i przeswity. cera ziemnista, pory wielkie, pełno zmarszczek. Widzę, że Go to krępuje, ma z tym problem jak mu pomóc?? kocham go bardszo a do niego nie dociera, że go nie zostawie bo ma zmarszczki. i co tu począć? jakies preparaty?, witaminy? co się dzieje??

Gość niech idzie do lekarza
bo to może być problem związany z jakąś chorobą, ta sylwetka i ziemista cera to nie jest dobry objaw, zdrowa osoba i jeszcze w tym wieku nie zmienia się tak z dnia na dzień.

Gość Minnie Mouse
:) On jest uparty jak stado osłów. do lekarza nie pojdzie. :(

Gość Minnie Mouse
to typ faceta, który nigdy w życiu nie pojdzie do kosmetyczki, chorobę przecierpi bo do lekarza nie warto. .. i co z takim począć? może jakoś po kolei co mozna z taką cerą począć? jakie kremy, które naprawde działają? włosy teraz po prostu goli.. ale ja się martwię te zmarszczki, ciągle mi się wydaje jakby coś było bardzo nie tak.. i jest bo przeciez ktos kto ma 23 lata nie może aż tak szybko się starzeć prawda???

Gość to nie jest
normalne, twój facet musi iśc do lekarza, zadn kremy tu nie pomoga!

Gość Minnie Mouse
ja go nie wyciągne do lekarza.. powie tak musi być i już. on w życiu był może u lekarza ze 3 razy nigdy nie chorował.. nie pojdzie. oj co ja sie mam:) bede próbować..

Gość Minnie Mouse
co ja mam z tym zrobic:(

Gość Monika 19.latek z wawy
a moze to progeria...

do moniki progeria objawia się juz w dziecińswie i dzieci z tą chorobą bardzo krotką zyją do 20 lat. wiec nie strasz dziewczyny taka chorobą genetyczną bo przez ciebie sama sie zestarzeje

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość 5634532
Jeżeli chodzi o sprawy czysto kosmetyczne-nawilzajacy krem nanobase, nie ma zapachu, moze byc bez obaw uzywany przez mezczyzn

Gość może niektórzy tak mają
Nie wiem co to może być, ale może niektórzy tak mają. Ze mną do liceum chodził jeden kolega - w liceum szczuplutki, przystojny, jak go zobaczyłam kilka lat po szkole - właśnie w wieku ok. 23 lat - po prostu szok - strasznie przytył, trochę wyłysiał - też spore zakola, no nie ten chłopak. Może brał jakiś koks albo coś, nie mam pojęcia.