Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiapysia43242

Co zrobić?

Polecane posty

Gość mysiapysia43242

Wczoraj podczas imprezy u znajomej zauważyłam coś co mnie niepokoiło już od dawna. Koleżanka ze studiów opowiadała nam kiedyś, że po zjedzeniu posiłku zwracała całość później w ubikacji. Cały czas używała czasu przeszłego, więc nikt się nie niepokoił. Jednak obserwując jej zachowanie odnosiłam wrażenie, że jedzenie nie sprawia jej jakiejś wielkiej przyjemności, widać było, że nie lubi jeść. Koleżanka ta jest bardzo, ale to bardzo szczupła, żeby nie napisać sucha. Właśnie wczoraj na imprezie gadałyśmy o jej chorobie. Mówiła mi, że mając 11 lat mama jej wmawiała, że jest gruba i że powinna się odchudzać. To właśnie wpłynęło na to, że postanowiła uważać na to co je, a raczej dbać o to, aby to co juz zjadła zwrócić :/ ponoć rok temu przestała. Teraz ma 21 lat. Kiedy zadałam jej pytanie czy dalej to robi odp. mi, że nie. Jednak na imprezie zerwała się nagle do ubikacji. Alkohol alkoholem, ale idąc do wc powiedziała, że nie chce wymiotować ale musi.... Zamknela się w łazience, nie chciała mnie wpuścić. Jak wyszła rozpłakała się i jedyne co powiedziała, to to, że mama mówi, że ona jest wciąż gruba.. Wiem, że to jest choroba, wkońcu ona jest taka szczuplutka a wciąż uważa, że jest najgrubsza z calej naszej paczki. Co mam zrobic? Pogadac z jej mama? Bo moje przemawianie jej do rozumu nic nie daje. Ile mozna powtarzac ze jest sucha jak patyk.. Pomozcie. Czuje, ze to sie źle skończy... już dwa razy zemdlała w domu, przecież to jest chore, zeby wlasna matka ja tak traktowala. A moz eto kolejne klamstwo. Wina tkwi w czymś innym nie wiem....

Gość a ja mam problem z zoną
co prawda nie wymiotuje, ale zamiast jedzenia ciagle pije wodę. Mowi,z ę ma takie łaknienie. A potem jak jest posiłek to mowi, ze potem zje bo teraz ma skurczony żoładek bo ....ja na nia krzycze, ze nie je... zwariowac mozna! A jest sucha - same kosci i skóra. Biust jak u nastolatki w gimnazjum.... Co robić?

moze i rozmowa z jej mama bylaby dobrym rozwiazaniem.. Jej mama wie o Towim istnienu, tzn. bywasz czasami u niej w domu?

Gość mysiapysia43242
Już byłam dwa razy. Kobieta wydaje się naprawde ok. Ale kto wie co się dzieje pod tym dachem. Z tego co zauważyłam, to ta kolezanka ma lepszy kontakt z ojcem. Z rozmow z kolezanka odczytuje, ze jej mama jest zazdrosna o wszystko o jej krecone wlosy, kremy, farby do wlosow itp. dziwna sytuacja....

Gość misia_pysia213
up