jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 18, 2007 Ostatnio chciałam sobie kupic pódnice, weszłam do Simple i nawet xski były za małe:o A dodam, że ja mam igure gruszki, tzn. teraz nie, ale jak tyję, to w tyłku właśnie i w udach. Nogi mam najgrubsze. I co? I czytam na metce rozmiarówkę: xs dla wymiarów 84 w biuście, 66 (!!!!) w pasie, 92 w biodrach:O I to jest xs! Moim zdaniem to jest przegięcie. Powinni może zwiększość ilość ostępnych rozmiarów, a nie je powiększać. Ja nie jestem wcale chuda, a na mnie te ciuchy sa przyduże. A co z jeszcze mniejszymi osobami???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba za duze nie za male Napisano Marzec 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 18, 2007 Tak, za duże:) No, ale wiadomo o co chodzi:) Chodzi mi o to, że pomniejszyli rozmiary, więc teraz ktoś szczupły nie znajdzie nic dla siebie. W sumie ja chadzam latem nawet w gaciach po moim bracie, z krokiem do kolan:p Ale czasami trzeba sie ubrac i normalnie... Mam szukac ciuchów w sklepach dla nastolatek? Tam są same szmaty...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 18, 2007 od lat je zawyzaja:D tzn zwiekszaja zalezy jeszcze z jakiego kraju one pochodza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8 Ball Napisano Marzec 18, 2007 No ja też mam ten problem, zakładam spodnie o rozmiarze 36 i dosłownie spadaja mi do kolan, ide do innego sklepu i 38 jest obcisle... Dlatego wolę spódnice, 36 zawsze pasuje ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To już przesada Napisano Marzec 18, 2007 czasami kupuję spodnie 40, a czasami 36. Średnio 38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciotka_Matylda Napisano Marzec 18, 2007 No a ja mam rozmiar 46 i bez względu na to, jak będzie oznaczony, to i tak niczego nie mogę dla siebie kupić.To się dopiero nazywa problem, dziewczynki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach