Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latek

moja dziwczyna mnie oklamuje

Polecane posty

Gość 20latek

Witam. Mam wspaniała piekna dzieczyne, jest modelka, leci na nia 99% mezczyzn a jednak jest ze mna. Kocham ja. Ale ona mnie oklamuje, dzis wyjechała i mi nic o tym nie powiedziala, jak dzwonilem do niej na komórke to mowila, ze nie moze rozmawiac. Zadzwonilem na stacionarke i dowiedzialem sie od jej mamy ze wyjechala. Ta sytułacja sie powturzyła nie pierwszys raz, wyjechala z kolezanka i wiem ze nie chodzi o zdrade. Ale jednak nie powiedziala mi o tym. A jak juz z nia rozmawialem to tlumaczyla sie, ze jak by mi powiedziala, ze jedzie to bym jej zrobil awanture, ze niby do jakoegos kochanka. Ja jestem z nia szczery, a ona nie moze? Nie wiem co z tym zrobic. Meczy mnie takie zachowanie, uwaza ze zna moje reakcje lepiej niz ja sam. Chce jej ufeac, ale skoro ona cały czas wykreca jakies numery. pomożcie. CO Z TYM ZROBIC??

Gość rzuć ją........
bo to i tak kwestia czasu jak sama ciebie rzuci:D :classic_cool: Bądź pierwszy:D

Gość kolega wyzej ma racje
pomysl ona moze miec kazdego

Gość 20latek
ale trudno mi jest ja rzucic, ja ją Kocham

Gość 20latek
tyle nad tym myslalem, probowałem sie przemóc, ale nie moge

Wiesz to normalne,że Ci trudno! Ale pomyśl zaufanie i szczerość w związku to podstawa,nie mówiąc o bliskości i poczuciu bezpieczeństwa. Naprawdę nie chcesz tego wszystkiego doswiadczyć? A miłość,to co innego niż Ty opisujesz. Twoje uczucie to zauroczenie,najwyżej zakochanie. Porozmawiaj z nią szczerze-czego oczekujesz,jak się z tym czujesz,że Cie tak traktuje,a jeśli nie zrozumie,to wierz mi znajdziesz kobietę,która Cię naprawdę pokocha i bedziesz najszcześliwszą osobą na świecie!Trzymam kciuki!

Masz 20 lat, nie wiem na ile jesteś dojrzały i wiesz czym jest miłość, ale ja w tym wieku nie do końca chyba wiedziałem ;) Zadaj sobie pytanie, ale tak patrząc w głąb siebie - kochasz Jej wnętrze czy może zewnętrze? A gdyby nie była taka piękna? Czy mogłaby być Twoją przyjaciółką?

Gość ale on nie moze
sobie pozwolic na to zeby z nia zerwac bo ona jest modelka taka partia mu sie wiecej nie trafi

Gość Smieszny jesteś
z ta jej pieknoscia, nie przesadzaj, uroda to nie wszystko, liczy się tez co kto ma w głowie i w sercu ... Skad wiesz, że ma takie powodzenie, co faceci stoja pod jej drzwiamy czy oknami :0 nie przesadzaj bo jestes smieszny... no i nie daj się oklamywac, bo to dobrze nie rokuje ...