Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aris_84

piosenki do podkladu

Polecane posty

Gość aris_84

Witam, potrzebuje pomocy, chcialabym żebyście zaproponowaly mi kilka utworów do podkladu muzycznego na film weselny, jezeli znacie jakieś fajne utworki to napiszcie jak mozecie, dzieki

Gość aris_84
aris_84@o2.pl dzięki

Gość aris_84
ines.ka czy przeslesz mi te piosenki na poczte?

hej, juz ci wyslalam przykladowe utwory, przesluchaj je, napisz co o nich myslisz i jesli bedziesz chciala to jeszcze ci przesle kilka utworow,ok:) pozdrawiam

ineska dziekuje za utwor wyslany na meila ale jeszce bym cię prosila o jakies utwory na pierwszy taniec...

dziewczyny, poszlo wam na maila:) wyslalam 3 przykladowe, gdyby wam sie spodobal ten charakter utworow, to wysle jeszcze:) tygrysica20 - podaj mi maila. a chodzi ci o utwory na pierwszy taniec - walc angielski czy walc wiedenski?

mapiszon - wyslalam ci utwory, ale dostalam maila zwrotnego ze nie dostaly ci dostarczone, nie wiem czemu,heh jakas informacja ze to jest zly mail?

ines.ka obojaetnie jakie tygrysica444@interia.pl i jak masz cos polskiego fjanego to tez mozesz przesąłc z góry ci dziekuje;*

Gość aris_84
piosenki są ok, ale wolalabym cos z polskich utworów jeżeli macie

Gość taka mala a taka duza
ja też prosze :) aligwiazdka@wp.pl i z góry dziękuje

Gość taka mala a taka duza
moze ktos ma bo ja tez mam ten problem nie wiem jakie a juz 1 tancem to wogukle nie wiem co dac

Gość aris_84
ines.ka nie dostalam polskich - nie doszly:(

Witam oglądałam próbki wesel i bardzo spodobały mi sie podkłady piosenki Piotra Rubika,,psalm dla ciebie,, oraz ,,niech mówią że,, do podkładu zdjęć z dzieciństwa wybraliśmy piosęke Enigmy,,Return to innocence ,, bardzo fajne podkłady mozna podpatrzeć ze shreka np.,,halleluja,,.

kto nie dostal a potrzebuje niech napisze mi na maila:) tak bedzie latwiej. poniewaz mail sprawdzam czesciej niz forum:) pozdrawiam 🌻

Gość Agnieszka 45+e
ja tez proszę aga201@o2.pl

Gość ślązora
Ja też jestem chętna na tę listę! Bardzo chętna! Mój mail: dobruchna@o2.pl

To są te piosenki, które mamy w podkładzie :) Nie podałam Michaela Jacksona \"You are not alone\" Elvis Presley \"Only you\" nie mam ich na kompie. http://rapidshare.com/files/23143539/Celine_Dion_-_Because_You_Loved_Me.mp3 ----- wyjście z koscioła, obraz w zwolnionym tempie :) świetny efekt. http://rapidshare.com/files/23144339/Dwa_Plus_Jeden_-_Winda_Do_Nieba.mp3 ------ ja się ubieram http://rapidshare.com/files/23145076/Seweryn_Krajewski_-_Wielka_Mi__322_o__347___263_.mp3 ------- plener, zdjęcia http://rapidshare.com/files/23145659/Natalia_Kukulska_-_Zakochani.mp3 ------ \"przegląd zdjęć\" :) od małego do dziś

Wadą rapid share jest limit ściaganych plików. Pewnie znacie te piosenki.

hej, podaj adres mailowy, to prześlę ci parę fajnych piosenek moje gg 2008675 mam trochę polskich

Jesli jeszcze chce ktos podkladow to nich napisze na mojego maila, poniewaz poczte sprawdzam czesciej niz forum:) proponuje jeszcze Niesmiertelni - Edyty Gorniak (tak na marginesie:))