Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny 20

Pomocy, co zrobic??????

Polecane posty

Gość smutny 20

Witam. Mam wspaniała piekna dzieczyne, jest modelka, leci na nia 99% mezczyzn a jednak jest ze mna. Kocham ja. Ale ona mnie oklamuje, dzis wyjechała i mi nic o tym nie powiedziala, jak dzwonilem do niej na komórke to mowila, ze nie moze rozmawiac. Zadzwonilem na stacionarke i dowiedzialem sie od jej mamy ze wyjechala. Ta sytułacja sie powturzyła nie pierwszys raz, wyjechala z kolezanka i wiem ze nie chodzi o zdrade. Ale jednak nie powiedziala mi o tym. A jak juz z nia rozmawialem to tlumaczyla sie, ze jak by mi powiedziala, ze jedzie to bym jej zrobil awanture, ze niby do jakoegos kochanka. Ja jestem z nia szczery, a ona nie moze? Nie wiem co z tym zrobic. Meczy mnie takie zachowanie, uwaza ze zna moje reakcje lepiej niz ja sam. Chce jej ufeac, ale skoro ona cały czas wykreca jakies numery. pomożcie. CO Z TYM ZROBIC??

Gość tak na oko
spokojnie ..JA na nia nie lece..

Gość blackberry69
nie chcę Cię dobijać,ale cos mi się widzi ze Tobie bardziej zalezy niz jej..a w tej sytuacji to choćbyś na rzęsach stanął to nic z tego nie będzie..life is brutal :-(

Gość smutny 20
bardzo ciezka decyzja do podjecia:(

Gość juuudytka
Hej, Wiesz co jeżeli Ci na niej zależy to pokaż jej że nie jest jedyną dziewczyną na świecie i wystaw ją na próbę. Jeżeli ona to samo czuje do Ciebie to będzie dbała o związek a jeśli oleje to to ją rzuć.- będzie inna- fajniejsza. Uroda to nie wszystko liczy sie charakter misiu.