Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia87

pomocy kolczyk w pępku

Polecane posty

kolczyk zrobil ni mąż przebil mi pępek bardzo starannie nic nie bolało zagoił mi się po miesiącu mam pytanie chcę mu też zrobić kolczyka na pępku już widziałam u faceta mieźle wyglada mój mąż ma spodnie biodrówki ze stanem z przodu od 18 do 21 cm i świetnie to wygląda a kolczyk by sie tu prezętował nieżle a wy co sądzicie na ten temat

Gość głupich nie sieją sami rosną

Gość adik
ja jestem za niech się zmienią stareotypy że to tylko panienka ma a niech ma

Gość adik
aha i zeby nie bylo, mój chlopak tez jest zachwycony, ibydwaj sobie przeklulismy, lubimy na siebie patrzec jak siek kochamy, szczegolnie gdy wkladam mu pytke do anusa. jami

Gość ble ble ble ble
Chyba nie mówisz poważnie z tym kolczykiem u faceta????!!!!! Kojarzy mi sie to z takim fajnym facetem o imieniu MIRIAM!!! Obleśne!!!

Gość //// glupota
Masakra... chyba nie mowicie powaznie... Kolczyk w pepku u faceta ?? ;/;/;/;/ ten swiat schodzi na psy ;/;/

Gość xXxCoCoxXx
Hi... A mi sie podoba kolczyk w pepku u płci przeciwnej... A zwłaszcza we brwi lub jezorQ... Chociaz... Jak rok temu bylam na wakacjach w Italii to niezliczenie wiele meżczyzn i chłopców miało kolczyki... w PĘPKACH... Moze to jeszcze nie jest mode u nas i nie wiadomo jak sie przyjmie... Ale na opalonych męskich ciałkach wyglądaja one cudnie :):)