Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość juuudytka

miłość która się przyśniła

Polecane posty

Gość juuudytka

witam, Moja miłość do pewnego faceta zaczęła się dziwnie. Przyśniło mi się pewne zdarzenie iż byłam w miejscu nieznanym dla mnie i zabłądziłam. W końcu doszłam do kościoła i przed kościołem chłopak z dziewczyną się zaręczają. Lecz ja się zjawiam i następuje kłótnia narzeczeństwa. Sen się kończy tym ze idę za rękę z tym chłopcem. Po tygodniu od tego snu coś podobnego się zdarzyło a mianowicie zostałam zaproszona na imprezę na której koleżanka przedstawia mi swojego chłopca i mówi ze sie dziś zaręczyli. Impreza kończy się kłótnia zakochanych. Chłopiec mojej koleżanki dowiedział się przez przypadek o licznych zdradach ukochanej. Koleżanka jak zwykle ucieka i ja zostałam z tym chłopcem sama. Zaczyna mi o sobie opowiadać i wzbudził moją ciekawość gdyż był bardzo wrażliwy i inteligentny a takich facetów lubię. Po tygodniu dostaję jakieś dziwne sygnały na telefon kom. z nieznani\ego mi numeru. Dowiaduję się po pewnym czasie od mej koleżanki ze jej były chciał do mnie numer i tak zaczęła się piękna miłość.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować