Gość juuudytka Napisano Marzec 18, 2007 witam, Moja miłość do pewnego faceta zaczęła się dziwnie. Przyśniło mi się pewne zdarzenie iż byłam w miejscu nieznanym dla mnie i zabłądziłam. W końcu doszłam do kościoła i przed kościołem chłopak z dziewczyną się zaręczają. Lecz ja się zjawiam i następuje kłótnia narzeczeństwa. Sen się kończy tym ze idę za rękę z tym chłopcem. Po tygodniu od tego snu coś podobnego się zdarzyło a mianowicie zostałam zaproszona na imprezę na której koleżanka przedstawia mi swojego chłopca i mówi ze sie dziś zaręczyli. Impreza kończy się kłótnia zakochanych. Chłopiec mojej koleżanki dowiedział się przez przypadek o licznych zdradach ukochanej. Koleżanka jak zwykle ucieka i ja zostałam z tym chłopcem sama. Zaczyna mi o sobie opowiadać i wzbudził moją ciekawość gdyż był bardzo wrażliwy i inteligentny a takich facetów lubię. Po tygodniu dostaję jakieś dziwne sygnały na telefon kom. z nieznani\ego mi numeru. Dowiaduję się po pewnym czasie od mej koleżanki ze jej były chciał do mnie numer i tak zaczęła się piękna miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach