Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

pytanie do kobiet! jak często zmieniacie....

Polecane posty

Gość mozeszok
a powiem ci, ze mi bardzo czesto moj chlopak pierze stanik, jesli obyczaje cie interesuja i ogolnie wszystko mi pierze jak mi sie nie chce -czyli prawie zawsze. ale kiedys byl tu topik b smieszny w dzien kobiet jakis chlopak chcial dziewczynie zrobic niespodzianke, wypral jej w pralce bielizne i czekal z roza i jak ta wrocila to najpierw zrobila mu awanture, pozniej wyszla z domu bez slowa a ten biedak nie wiedzial o co

figo fago - ty ostrzegaj a nie my tu babskie tajemnice zdradzamy a tu jakis osobnik plci meskiej podglada ;)

Gość mozeszok
FF bardzo wirtualnie lubie takie zainteresowanie jest naturalne i dobrze swiadczy o pytajacym i jeszcze ta szczerosc - ze szykuje sie z afera - fajny facet inni nie wiedza jak wydukac o wilele prostsze rzeczy

:D mam jeszcze jedno do Was pytanie, mianowicie czy Wasza skóra podczas okresu ma inny zapach? bo moja kobieta tak ma (ten zapach do przyjemnych raczej nie nalezy)

mozeszok - :D :D :D no padne. u mnie tez moj facet robi pranie najczesciej bo mi sie nie chce. no ewentualnie pomagam w skladaniu tylko zeby nie bylo ze ja nic nie robie bo robie inne rzeczy ale nie jest tak ze tylko ja mam domowe obowiazki :P

Gość mozeszok
kurcze - skora na ciele -rece, szyja itp? jeszcze jjakies masz pytania - wal ja rozumeim zaintersowanie

facet robi pranie ??? chyba gdy go zacheci do tego mocno jakims biczem ;)

figo fago - przepraszam ale nie umiem odpowiedziec na Twoje pytanie. nie wachalam sie. moj tez mi nie wspominal o niczym takim a raczej nie ma miedzy nami rozmow tabu. zapytam pozniej o to bo teraz siedzi przy swojej mamie. ona fajna jest bardzo ale jednak daruje jej dyskusje czy moja skora pachnie inaczej jak mam okres :)

Gość mozeszok
FF - i co tam ?

Gość mozeszok
wiesz sama krew ma jakistam zapach, skora na calym ciele sie zmienia bo organizm nabiera wody, wiec mozliwe, ze zapach jest inny- ja tego nie odczuwam

Kirus - ja swojego nie zachecam. Nawet probuje zniechecic czasem bo chce pokazac ze jestem bardzo uzyteczna i sie wtedy przepychamy kolo pralki kto ma wrzucac ciuchy i plynu nalewac zdaje sobie sprawe ze trafil mi sie wyjatkowy egzemplarz bo on robi wiecej w domu niz ja :D ale nie narzekam

Gość mozeszok
nie wiem, kazdy organizm jest inny, wlasciwie piersi sie powiekszja bo nabieraja tez wody - waga organizmu moze wzrosnac o 5 kg!! i mozliwe, ze skora tez reaguje ale nie poczynilam takich obserwacji

przyznam sie szczerze ze czasami az mnie zniechęca do zabawy :O dziewczyna wychodzi spod prysznica, mija powiedzmy godzina i juz go czuje :O i zaczyna sie to tak ok. 5 dni przed okresem i trwa az do jego zakonczenia tak sie zastanawiam czy to przypadkiem nie jest zapach potu? piersi podobno sie nie pocą ale....ma w rozmiarze D wiec zawsze gdzies znajdzie sie jakas fałdka itp i moze to skora tuz obok. cos zamotałem :P

Gość mozeszok
oczywiscie ze sie poca, a kiedy nabieraja wody to pewnie te gruczoly wydzielaja wode intensywniej. widocznie tak ma skonstruowany organizm. ogolnie natura nie ma zachecac do igraszek w czasie menstruacji tylko owulacji, bo jest ekonomiczna

Gość mozeszok
prosze - odpowiem, jesli bede znala odpowiedz

hm... pytania odnosnie mojej kobiety to juz raczej miałyby podłoze erotyczne, moga byc? a teraz cos jeszcze z zupełnie innej beczki :) własnie zauwazyłem na swoim zebie (piątce) dziwne przebarwienie, i tak sie włąsnie zastanawiam...jak sadzisz czy takie cos zawsze oznacza dziurę?

Gość mozeszok
moga byc co do dziury - nie wiem, moze kamien, moze jakis osad od papierosow, moze cos innego

sorki! musze spadac, psa wyprowadzic na dwór bo ma jakas niestrawnosc i juz mi poł domu zafajdał :O dzieki za info! mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie tu spotkamy i wtedy zadam Ci moje pytania :) pozdrawiam! dobranoc!

Gość mozeszok
czesc zadaj komukolwiek chyba kazdy ci odpowie

Gość Dianka36
Hm... rzeczywiscie, kazdy pojmuje higiene inaczej. Ja zmieniam codziennie. Nie wyobrazam sobie zakladania noszonej przez caly dzien bielizny na czyste cialo, po wyjsciu spod prysznica. Nie mam problemu, ze mi nie wyschnie bo mam wystarczajaca ilosc bielizny, zeby codzien zakladac inny. Piore hurtem w sobote. Poza tym czytalam, ze gumki od stanika rozciagaja sie na ciele i potrzebuja okolo doby, zeby odzyskac swoja forme, wiec nie powinno zakladac sie tego samego stanika dwa dni pod rzad nawet, jesli czyjes wymogi higieniczne sa luzniejsze. Ale zgadzam sie z tym, ze dobry stanik dobrac jest trudno i tez kiedy trafie na wyjatkowo wygodny, to kupuje dwa lub trzy takie same. I moze sie zdarzyc, ze dzien po dniu nosze taki sam. Upewnij sie zanim powiesz dziewczynie cos nieprzyjemnego.

Gość jakis pedancik z ciebie
Figi Fago ja na twoje pytania to polecam lekarza psychiatre.Dawno nie czytalam takiego psychola, twoja dziewczyna powinna wymienic cie juz dawno.Pedancik od siedmiu bolesci.

Gość Oliffka910
FIGO FAGO-----Mam watpliwosci co do tego czy Ci na tej Twojej Kobietce zależy. Jeśli twierdzisz ze sie ona codziennie po 2 razy kąpie to watpie w to czy serio ma taki nie mily zapach. Ztego co wiem to każdy mój poprzedni i aktualny facet uwielbial moj zapach i to wcale nie chodzi o perfum . Poprostu mpj wlasny OSOBISTY zapach.... :)

Gość OLA 3 w 1
Codziennie zmieniam stanik. A zdradzisz mi jak często zmieniasz swoje slipy?

Gość taka jedna sprawa
Dobrze wyprofilowany stanik , ładny, z fiszbinami itp kosztuje około 100 zł. Oczywiscie sa tez i po 50. Nie wyobrazam sobie posiadania takeij ilosci staników jak majtek - 4 staniki to już duzo , jesli kazdy kosztuje po 80 zł. Nie wiem jakim cudem miałabym codziennie prać koronkę , która styka się z czystym ciałem - nie miałabym po dwóch miesiącach sladu po tej koronce ;/ dla mnei twierdzenie, ze stanik tzreba zmienać codziennie wyszło spod pióra kogoś , kto sam chyba smierdzi ...

Gość gość
Ja zimą zmieniam stanik co 3 dni, latem - codziennie, bo wtedy całe ciało się poci więc stanik jest wilgotny , czyli przepocony, a śmierdzącego nie lubię nosić...

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji