Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMILLA1212

Jak wrocilyscie do formy sprzed ciazy???????????

Polecane posty

Gość KAMILLA1212

Chodzi mi o brzuch, piersi itd!!!

Gość mleko matki
ja remontowalam z mezem mieszkanie i konczylam studia rownoczesnie. Schudlam w kilka tygodni 15 kg. Polecam

Gość ja cały czas wracam
ale na pewno nie wróce do takiego stanu jak wcześniej a minął już rok, persi nie te

Gość KAMILLA1212
A ile karmilas??? I ile masz lat???

ja wrocilam po kilku dniach poniewaz jestem szczupla z naturu piersia karmilam tylko miesiac wiec sa jak zawsze..

Gość ja cały czas wracam
mam 26, waga w sumie już wróciła do normy, spacery,2 mies aerobik , 3 miesiące brzuszki co 2 dni. karmiłam rok w sumie nadal jeszcze troszkę karmie a już są nieciekawe te moje piersi, ale to może kwestia genów, mam rozstępy na persiach mimo smarowania. Troszkę na udach ale tam powoli znikaj apo smarowaniu. Zostało mi sporo brzucha, mieszcze sie w ciuchy srzed ciąży ale mimo to figura nie jest taka jak była w ciąży przytyłam 20 kilo.

jestem szczupła z reguły. aerobik przy dziecku zrobił swoje :D w ciąży przytyła ponad 20 kg w tej chwilii waże tyle co przed ciążą nawet mniej o kg :(

Gość KAMILLA1212
Ja przed ciaza wazylam 55kg a terazn 63kg a minelo juz 9mies od porodu! Brzuch mam tez niue za ciekawy ale walcze z tym cwiczac! Piersi mam prawie takie jak sprzed ciazy bo karmilam tylko niecale 2 miesiace! A rozstepow mam troche ale wybieram sie na zabiegi!Ma6ie jeszcze jakies doswiadczenia???

witaqm poradzcie moi w maju idę nqa wesele a mam 9miesieczną coreczke w ciąży przytyłam kilo tera waże 75a chciałabym 60 jak szybko schudnąć zaznaczam że karmię piersią pozdrawiam serdecznie

Gość sZKODA ZE KTOS JESZCZE WIERZY
hb "ja wrocilam po kilku dniach poniewaz jestem szczupla z naturu piersia karmilam tylko miesiac wiec sa jak zawsze.." NIE SPOTKALAM SIE Z WIEKSZA BZDURA... CZY KARMISZ MIESIAC, CZY POL ROKU, TO NIE ZMNIEJSZA SZANS NA OPADNIETE PIERSI, A WRECZ PRZECIWNIE. jAK KTOS REZYGNUJE Z KARMIENIA W PIERWSZYM MIESIACU, TO OLBRZYMY MUSZA SIE W KROTKIM CZASIE SKURCZYC DO PIERWOTNYCH ROZMIAROW I TO JEST SZOK DLA SKORY. kARMIENIE PRZEZ MIN.3-4 MIESIACE GWARANTUJE NATOMIAST, ZE PIERSI BEDA ZMNIEJSZALY SIE SYSTEMATYCZNIE I NIE ZNISZCZY TO WLOKIEN KOLAGENOWYCH... WIEM BO WIDZIALAM, I KOLEZANKA ZAJMUJACA SIE PLASTYKA PIERSI, DOKTORYZOWALA SIE TESTUJAC POD TYM WZGLEDEM OK 90 POLSKICH KOBIET.

Gość KAMILLA1212
widac ze sie dziewczyno nie znasz!!! Skad mozesz wiedziec jak nie bylas nigdy w ciaz!!!

Gość KAMILLA1212
???????????

WLASNIE ZE BYLAM ROWNOCZESNIE Z KOLEZANKAMI I 2 LATA TEMU MIALAM OKAZJE SAMA OBSERWOWAC :-) USZY JAMNIKA CZYLI WORECZKI Z PIASKIEM U TYCH MADRYCH, CO "DLA RZEKOMEGO DOBRA PIERSI" PRZESTALY KARMIC W PIERWSZYM MIESIACU PO PORODZIE...

I GRATULUJE CI BRAKU LOGIKI. CZY JA NAPISALAM, ZE NIE BYLAM W CIAZY??? NAUCZ SIE CZYTAC GIMNAZJALISTKO

Widzialam kilka biustow po polrocznym i rocznym karmieniu. Czasem byly troche nizej, ale w miare jedrne.

Gość mloda mamcia
ale zawsze mozna wybrac sie na podniesienie piersi do chirurga i problem z glowy

Gość ja cały czas wracam
jakby taki zabieg był bezbolesny to bym sobie poszła

Gość mloda mamcia
a co bardzo to boli??? i drogie to jest???

Gość KAMILLA1212
????

Gość gość
Nie zgadzam sie z opiniami na temat wygladu pierai po miesoecznym polrocznym rpcznym i dluzszym karmieniu. Karmilam dwa lata, piersi najbardziej urosly w trzecim mies karmienia o dwa cale rozmiay i takie utrzymywaly sie do osmego miesiaca, potem nagle w prawej piersi skonczylo sie mleko i karmilam kolejny rok tylko lewym. Po osiemnastu mies piers bardzo bolala ale karmilam dalej bo proby odstawania byly bardzo ciezkie- dwie godziny snu reszta przeplakana przez dziecko, wreszcie po dwoch latach z pomoca dziadkow usunelam karmienia dzienne w piec dn a nocne w trzy tygodnie, prawa oiers jest pustym workiem lewa jeszcze kragla bo zawiera mleko ale za to sutek strasznie wyciagniety, moja mama ma bardO podobne cialo do mojego ale karmila mnie yylko 3 miesiave, ma piersi jak przed ciaza mimo trojki krotko karmionych d/zieci