Kei-sha 0 Napisano Marzec 19, 2007 nie chciałabym tu używac wielkich słów i haseł typu bdsm, bo jestem bardzo bardzo poczatkująca, ale... bardzo mnie to kręci. Uwielbiam różne gierki i zabawy np. w lekarza, w niegrzeczną uczennicę... Mój partner za tym nie przepada, tzn. zabawy akcepotwal jako swego rodzaju urozmaicenie, ale w tej chwili ja już tylko czekam na ból i tylko ból akceptuję, tylko on daje mi satysfakcję seksualną. Oczywiście kocham sie z nim nadal, ale zwykły sex mnie nudzi, jego delikatne pieszczoty wręcz czasem mnie irytują. Ciągle marze o analu rozpychającym mi tyłek do bólu, o ostrej chłoście która pozostawi moje pośladki sino-pręgowane, o bólu zgniatanych klamerką lub przygryzanycgh sutków, o niemocy spętnych rąg i nóg... Do bardziej zaawansowanych w te klocki - jak znaleźć \"złoty środek\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezmyslna kobieta 0 Napisano Marzec 19, 2007 pogadac z facetem albo zminic faceta:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kei-sha 0 Napisano Marzec 19, 2007 przez pomyłkę umieściłam en topic nie tam gdzie chciałam, kurde! zmiana faceta nie wchodzi w grę gadania mam dość jak zaproponowałam otwarty związek - był w szoku no i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojjjjj Napisano Marzec 19, 2007 niech weźmie nóż i pociacha ci ciało jak ci mało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frewfref Napisano Marzec 19, 2007 idź z tym na erotyczne forum, to nie miejsce na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach